Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Malesialaiskoneen yllä käytävä informaatiosodankäynti kiihtyy

Vierailija

http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/07/malesialaiskoneeseen-liitetty.html

 Sionistinen valtaeliitti yrittää nyt tehdä kaiken, jotta se saisi näytettyä Venäjän syyllisenä turmakoneen MH17-lennon pudottamiseen. Jonka johdosta myös Suomen YLE myös uutisoi, kuinka nyt kuulemma Venäjällä käydään korkean tason informaatiosotaa asian tiimoilta.

Samalla tämä sionistinen valtaeliitti on onnistunut maksamaan jollekin tod. separatistille väärästä tunnustuksesta, jossa tämä nimettömänä pystellyt separatisti kertoi Corriera della serra -lehdelle, kuinka separatistit ampuivat koneen alas.

Johan Bäckmanin blogissa oli eilen kirjoitus, jossa kerrottiin venäläisen kirjailija ja izborskin klubin perustaja Aleksandr Prohanovin viime aikaisia lausuntoja, kuinka tämä malesian airlinesin MH17 turmakone saattaa olla tuomionpäivän lentokone, jolla yritetään saada syttymään III-maailmansota.

Tämä uuden maailmanjärjestyksen takana oleva sionistinen valtaeliitti kun on aina ollut suursotia edeltävien provokaatioiden mestareita. Heidän toimesta saatiin myös vietnamin sota käytiin, kun tonkinin lahdella upotettiin USA:n merivoimille kuulunut sota-alus. Huhujen mukaan silloinen yhdysvaltain presidentti huusi vielä puhelimeen suoraan, että "haluan sen s**tanan sota-aluksen upotetuksi välittömästi".

Sillä sitten saatiin upottamalla oma sota-alus, vedettyä yhdysvallat mukaan vietnamin sotaan ja näin sitten pankkiirit pääsivät jauhamaan voittoja tuolla sodalla,eli business as usual. Mutta tässä ukrainan kriisissä ja sen suursotaan (III-maailmansota) tähtäävässä poliittisessa eskalaatiossa ei ole juuri mitään eroa näiden aiempien USA:ta ohjaavien sionistieliitin valehyökkäyksissä.

Kysymys kun on suurvalta Venäjän taloudellisen aseman ongelmasta. Koska tälle uuteen maailmanjärjestyksen tähtäävällä sionistiselle valtaeliitille ei kelpaa mikään muu, kuin Yhdysvallat maailman talouden suurvaltana. Niin kaikkien muiden valtioiden tulisi nöyrtyä heidän määräämiin asemiin, tässä globaalissa talousjärjestelmässä.

Vaikka yhdysvallat on käytännössä koko viime vuodet ollut täysin konkurssissa, niin sen taloutta kuitenkin pidetään kuin tekohengityksellä voimassa mm. lukuisten yksityisten sijoituspankkien kautta ja huumerahoilla rahoitetaan aina presidentinvaalikampanjat jne.

Itseasiassa tämä III-maailmansota on jo ollut käynnissä ns. suurvaltojen välisenä taloussotana, mutta mediassa tämä taas ollaan esitetty informaatiosodankäynnin keinoin. Eli uskoteltu, että tämä kyseinen maa olisi nyt tehnyt jotain sellaista, mistä heitä nyt sitten rankaistaan talouspakotteilla venäjää vastaan.

Eli tämä venäjän jatkuva demonisointi läntisessä mediassa ei ole suinkaan siis tapahtunut syyttä. Vaan kaikki heijastaa sitä suunnatonta vihaa sekä katkeruutta, jota tämä sionistinen valtaeliitti kokee siitä, kun venäjän valtio on kääntänyt heille takkinsa. Aivan samaa turhautumista oli myös ilmassa, kun tsaarit kieltäytyivät näiden sionististen illuministien tarjouksesta 1800-luvulla. Mutta toinen kerta sitten todensanoi ja venäjän vallankumous 1917 bolsevikkien toimesta rahoitettiin rothschildien pankkirisuvun toimesta, britannista käsin.

Myös itävallan kruunuprinssi Frans Ferdinand tapettiin julmasti I-maailmansodan alussa, koska hänkään ei suostunut näiden sionististen valtapelureiden pelinappulaksi. Mutta kysymys oli ennenkaikkea taloudellisesta resurssisodasta, jota johdettiin tuolloinkin rothschildien pankkisuvun toimesta.

Idea oli hyvinkin yksinkertainen... Jokaisen valtion tulisi hyväksyä heidän tarjoama pankkiuudistus, jonka ansiosta sitten tämän rothschild-suvun kontrolloima pankkitoiminta yksityistäisi kunkin valtion pankkitoiminnan ja saisi näin ollen velkaannutettua minkä tahansa valtion talouden. Jonka jälkeen nämä sionistipankkiirit sitten käytännössä pystyisivät hallitsemaan muita valtioita tuon taloudellisen ylivallan keinoin. Tästä oli kysymys siinä, kun venäjän tsaarit eivät suostuneet tuohon sopimukseen, eivätkä myöskään itävallan kruunuprinssi jne.

Tämä ukrainan kriisi on siis toisinsanottuna todellisuudessa tämän sionistisen ja rikollisen pankkiirieliitin yritys päästä ryöstämään euraasia itselleen.

Mutta jos se ei suoraan sopimalla onnistu, niin tällöin on sitten alettu käymään pikkuhiljaa suurempaa sotaa ja ukrainan kriisin suhteen, hyökkäys krimille on seuraava siirto, minkä USA-NATO-ISRAEL on suunnitellut tekevänsä.

Mutta se nyt jää nähtäväksi, että kuinka tämä malesialaislentokoneen pudotuspropaganda on edes mennyt läpi. Kun vähän näyttäisi siltä, että sosiaalisen median puolella jo tuskastuttavan moni on jo avannut silmänsä tältä sionistieliitin harjoittamalta informaatiosodalta ja tämä taas pelottaa näitä valtaeliitin talouskriminaaleja. Sillä mikään ei voisi olla kauheampaa näiden kontrollifriikkien mielestä, että ihmiskunta alkaisi ajattelemaan omilla aivoillaan ja heräämään kollektiivisesti.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat