Vierailija

Koimme viime viikolla keskenmenon. Viikkoja oli sillon rv 6+

Nyt pelkäämme että kun tulen uudelleen raskaaksi niin sekin menee kesken. Asiaa ei yhtään helpota se, että mieheltäni puuttuu kokonaan aivokurkiainen. Voiko tämä vaikuttaa alkion kehitykseen ja aiheuttaa keskenmenoja?

Mieheni on muuten täysin terve. Nuorena oli koulussa oppimisvaikeuksia, mutta muuten kyseinen asia ei näy mitenkään.

iältä mieheni on 25, minä kohta 21.

Kommentit (3)

Jokainen keskenmenon läpikäynyt pelkää, että seuraavassakin raskaudessa käy huonosti. Meiltä kuoli ensimmäinen vauva raskauden puolivälissä. Sen jälkeen olen saanut kaksi tervettä lasta, mutta pelko oli läsnä alusta loppuun asti.

 

Luultavasti sinun tapauksessa kyse on vain huonosta tuurista ja seuraavaksi kaikki menee hyvin. Todennäköisesti joku lääkäri olisi miehellesi sanonut, mikäli kyseinen asia vaikuttaisi lasten saantiin. Tsemppiä tulevaan ja toivottavasti saatte pian pienokaisen syliin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, nämähän ovat asioita, joita ei voi tietää etukäteen. Jotkut saavat monta keskenmenoa putkeen, toisten ei tarvitse sitä surua käydä läpi. Itsellä ensimmäinen raskaus meni kesken viikolla 12, toisesta syntyi lapsi, kolmas kuoli kohtuun viikkoa ennen laskettua aikaa. Kuolleen lapsen synnytykseen kuolin lähes itsekin. Ei ole helppoa. Nyt en enää uskalla edes haaveilla raskaudesta..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat