Vierailija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maanantai 11. elokuuta 2014

Ebola on valtaeliitin biologinen ase

 

 

 

Ebola virus ei ole enempää eikä sen vähempää muuta kuin valtaeliitin biologinen ase, jolla on tarkoitus saada vähennettyä ihmiskunnasta n. 90 % pois.

 

 

 

 

 

 

Ihmisperäinen ebola-virus on patentoitu vuonna 2010 Yhdysvaltalaiselle CDC:lle (The U.S. Centers For Disease, joka siis käytännössä tarkoittaa sitä, että se takaa patentinhaltijalle rahastusoikeuden keksinnöllä. Eli ebola-rokotteella aloitetaan maailmanlaajuinen väestönvähennysoperaatio.

 

 

 

 

 

 

 

Mediassa yhä toisellaan sitä, ettei tähän ebolaan olisi minkäänlaista parannuskonstia. Mutta siihen on jo kehitetty sen parantava seerumi kulisseissa, mikä tekee siitä "huippusalaisen" seerumin. 

 

 

 

 

Miten sitten voimme olla varmoja, että nämä WHO:n tyrkyttämät ebola-rokotteet toimivat yhtä hyvin, kuin tuo huippusalainen ebolan parantava seerumi ? 

Maailman salaisen valtaeliitin tavoitteena on saada tapettua keinolla millä hyvänsä maailman väestöstä 90 % pois ja lopulta tänne jäisi vain n. 500 miljoonan ihmisen väestö jäljelle. Se on heidän tavoitteensa, joka löytyy usean heidän ajatushautomonsa suunnitelmista. 

Pelkästään kolmensadan komitean (Committee of 300) suunnitelmien mukaan maailman väestöstä tulisi saada 4 miljardia hävitettyä vuoteen 2050 mennessä. Näitä uhreja komitea kutsuu "hyödyttömiksi suursyömäreiksi". 

Komitean jäsen Cyrus Vance kirjoitti aikanaan dokumentin siitä, kuinka tämän kaltainen globaali kansanmurha saataisiin toteutettua. Dokumentin nimi oli "Global 2000 report" ja sen allekirjoitti entinen USA:n presidentti Jimmy Earl Carter. Tämän kyseisen väestönvähennyksen suunnitelmiin kuuluu mm. lyhytvaikutteisten, nopeasti tappavien kulkutautien levittäminen ja tässä ebola ei ole varmasti tuntematon yhtälö.

Kuitenkin ehkä shokeeraavin paljastus mitä tulee ebolaan tapahtui vuonna 2006. Silloin Teksasin yliopiston dr. Eric R. Pianka (kuvassa) puhui yleisölle, jossa oli opiskelijoiden lisäksi myös tiedemiehiä sekä alan professoreita.

Hän kertoi silloin, kuinka 90 % maailmanväestöstä tulisi tappaa ebola-viruksen avulla. Hän täsmensi tuolloin myös, että tämä ilmateitse tarttuva ebola olisi paljonkin voimakaampi virus mitä esim. HIV/AIDS ikinä. 

Jos nyt kerta tämän ebolan suhteen kaikki tiedot ja lähteet viittaavat suoraan globaaliin väestönvähennykseen, niin jäämme sitten seuraavaksi odottamaan Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ilmoituksia, kuinka tämä "ebola-rokotus on turvallinen" jne.
 
Ebola rokotushysteria on väistämättä edessä ja siihen on jo laadittu oma etenemisohjelmansa WHO:n toimesta. Suomen valtio tulee varmasti olemaan yksi niistä maista, jotka tulee tilaamaan jälleen piikit koko kansalle ebolaa vastaan. Eli toisinsanottua on kuin ostaisi syanidi-pillerit koko väestölle.
 
Tähän THL:n ja suomen median lietsomaan rokote/ebola hysteriaan ei tule mennä mukaan. Sikainfluenssarokotushysteria jo näytti sen, kuinka pitkälle tuollainen järjetön rokote/tautihysterisointi voi mennä, että on lähimmät terveysasemat täynnä peloteltuja kansalaisia jonottamassa rokotusta.
 
Sikainfluenssarokotuksen tarkoituksena oli heikentää rokotteenottajien immuniteettisuoja. Mutta tämä ebola virus/rokotus sihen on satoja kertoja vaarallisempi piikki, koska se on valtaväestöä vastaan kehitetty bioase.
 

 

Lähteet: http://www.naturalnews.com/046290_Ebola_patent_vaccines_profit_motive.html

 

 

 

http://www.theatlantic.com/health/archive/2014/08/the-secret-ebola-treatment/375525/

 

 

 

http://edition.cnn.com/2014/08/04/health/experimental-ebola-serum/index.html?hpt=hp_t1 

 

 

 

http://www.ctvnews.ca/baxter-admits-flu-product-contained-live-bird-flu-virus-1.374503 

http://www.activistpost.com/2012/09/ebola-virus-global-elites-bio-weapon.html#!bBhCMT 

 

http://www.prisonplanet.com/articles/april2006/030406massculling.htm

 

 

 

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat