Vierailija

Hei,

Perheemme on syyslomaillut kaksi kertaa onnistuneesti Kanarialla, mutta ajattelimme tänä lokakuuna kokeilla jotain uutta. 13- ja 9-vuotiaat huimapääpojat tykkäävät uida sekä meressä että altaassa ja vesiliukumäissä viihtyvät myös, joten päätimme etsiä vesipuistohotellin.

Turkin Sidestä löytyi "Seven Seas"-hotelli ja ehdin jo varata loman, kun heinäkuussa mediassa kerrottiin kymmenien turistien sairastuneen siellä vatsatautiin... Nettihaut ja tuttujen kanssa keskustelut johtivät siihen, että monet - valitettavan monet - tuntuvat sairastuneen Turkissa... ja että nimenomaan uima-altaiden hygienia on ongelma! Kuopuksemme ui "suu veden alla" ja häntä on vaikea (mahdoton!)  saada uimaan hyppimättä... eikä loma vatsataudissa kuulosta mukavalta! Toisaalta monet tuntuvat käyvän Turkissa säännöllisesti, tykkäävän ja palaavan terveinä kotiin!

 

Olisi kiva kuulla kokemuksia ja mielipiteitä! Huolehdinko turhaan? Vai olisiko paras tehdä viime hetken muutos suunnitelmiin ja suunnata sittenkin esim. Kreikkaan?

Kiitos kaikille jo etukäteen!

T: Saikku

Kommentit (1)

Hei,

Ehdottomasti suosittelen Turkkia! Olemme lomailleet kolmen lapsemme (nyt 7,13 ja 15v) kanssa Kreikassa ja Turkissa ja kertaakaan ei ole mikään mahapöpö iskenyt. Kukaan ei voi taata, etteikö joku pöpö iske,mutta tuo teidän varaamanne hotelli pitäisi olla sen verran hyvätasoinen, ettei kovin herkästi pöpöt iske. Kesällä, kaikista kuumimpaan aikaan, pöpöt tietenkin iskevät herkemmin muutenkin. Itsellämme on Turkista vain hyviä kokemuksia (olemme olleet Sidessä ja Alanyassa) ja aiomme sinne mennä vastakin. Toki olen jonkun siellä kuullut sairastuneen, eli mikään ei ole varmaa.. Todennäköisesti menemme Turkkiin lokakuussa, vielä eiole matkaa varattu, mutta Turkki lienee Välimeren aurinkoisimpia kohteita syyslomien aikaan. Aina parempi tietenkin, jos lapset uivat suu kiinni!

Mukavaa lomaa teille Turkissa, tai jossain muualla!

t. Jossu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat