Vierailija

Hei,

Olen seuraillut lapseni kaveria. Koti on ihan siisti, mutta 6v lapsi on likainen. Muunmuassa hänen korvissaan on sekä tuoretta että kivettynyttä vaikkua ihan ulkopuolelle asti. Ja tarkoitan nyt koko korvan ulkopuolelle, poskelle. Lapsen vartalossa on kauttaaltaan hiki-ihottumaa ja hän myös on haissut pitkään kun istun vieressä. Myös näkyy likaraita kaulalla.

Äiti on yksinhuoltaja jolla on useita lemmikkejä. Niiden hoitamiseen menee varmasti aika paljon huomiota. Lapsi pelkää kylvyssä käyntiä joten tavallaan ymmärrän miksi on vaikeaa pestä mutta alan huolestua lapsen terveydestä. Otin asian puheeksi äidin kanssa mutta en ole huomannut mitään muutosta parempaan.

Mitä voisin tehdä? Soittaa neuvolaan, ottaisivatko he puheeksi? Asia ahdistaa koska tosiaan tämän ongelman vakavuus on suuri. Kyse on suomalaistaustaisesta siis, ei mikään kulttuuriasia pitäisi olla.

Kommentit (1)

Hei onko lapsi päivähoidossa, siellä kiinnitetään kyllä asiaan huomiota, ainakin pitäisi. Juttele äidin kanssa uudestaan. Puhu suoraan mutta rakentavasti ja ystävällisesti. 6-vuotias osaa jotenkuten itsekin käydä suihkussa, sinäkin voit opastaa lasta käymään suihkussa ja käyttämään saippuaa. tuon ikäinen lapsi voi myös jo hävetä likaisuuttaan ja vaatteitaan, lapset tykkäävät siisteydestä ja kun kotona on asiat kunnossa. Puhu vaan uudestaan äidille, voit aloittaa vaikka hänestä ja kysyä miten hän jaksaa ja siitä sitten siirtyä lapsiin jna. me kaikki vanhemmat olemme vastuussa lapsista, myös naapurin lapsista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat