Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

 

 
Daily Mirror pisti liikkeelle varsinaisen pommin, kun se kertoi, että maaliskuussa kadonneen malesialaiskoneen lento MH370 matkustajien tileiltä on nostettu rahaa peräti 26 000 euron edestä, joka on n. 111 000 malesian ringittiä.
 
Otot tehtiin heinäkuun 18.päivänä neljän MH370 lennon matkustajan tileiltä. Kuala Lumpurin poliisi tutkii parhaillaan turvakameranauhoja kyseiseltä ajalta.

Vain päivä ennen rahojen nostoa Itä-Ukrainan, Oblastissa ammuttiin alas malesialainen matkustajakone, jonka väitettiin olevan lento MH17.

Mutta koneenkappaleet taas näyttivät enemmän lento MH370 koneelta.

Kysymys kuuluu, että mistä joku on yhtäkkiä päässyt käsiksi kadonneen koneen matkustajien tiliavaimiin? Hän on tuskin niitä saanut meedion avulla, vaan siihen on kyllä yleensä tarvittu ihan aidot fyysiset tiliavaimet.

Itä-Ukrainan, Oblastiin alasammutun koneen jäänteistä löytyi satoja ruumiskasoja ja matkustajien lompakot olivat varmasti myös kädenulottuvilla. Nyt ainoastaan se tässä uutisessa ei täsmää, että kuinka otot on tehty malesiassa.

Sekään ei ole poissuljettua, että joku Itä-Ukrainan turmapaikalla on saanut käsiinsä siellä olleiden MH370 koneen jäänteiden keskeltä jonkun matkustajan tiliavaimet ja soittanut sitten malesiaan, että saisiko nostettua rahat sieltä kautta, kun nyt kysehän oli malesialaisten pankkitileistä, joissa valuuttana toimii malesialaiset ringitit. 

Pistettäen nyt kuitenkin faktat kuntoon, niin jostain kumman syystä se maaliskuussa kadonneen matkustajakoneen neljän matkustajan tililtä kavaltaminen ei onnistunut ennen 18. heinäkuuta 2014.

Kiova väitti 19. heinäkuuta, että turmakoneen putoamispaikalla kapinalliset olisivat varastaneet uhrien luottokortteja.  

Jokatapauksessa aivan sama kuka luottokortit on varastanut tässä tapauksessa. Koska olennaisinta on vain se, että missä luottokortit ovat päätyneet ulkopuolisten käsiin ja tämän kadonneen MH370-lennon kohdalla se näyttäisi tämän "smoking gun" luokan todisteen johdolla yhdistävän malesian lentoyhtiön Malaysian Airlinesin lennot MH17 ja MH370 keskenään.

Lähde: http://static.ibnlive.in.com/pix/slideshow/07-2014/in-pics-crashed/mh17_4.jpg

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/flight-mh370-cash-worth-20000-4049780 

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288716221668.html 

 
 
 
 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat