Vierailija

Hei,

 

Kuulisin mielelläni kokemuksianne, tyypin 2 diabeetikot, insuliinihoidon aloittamiseen ja oppimiseen liittyvistä haasteista.

 

Mistä saitte parasta tukea ja apua, miten paljon olitte "oman onnenne nojassa", mitä apua/tukea/tietoa olisitte mielellänne vastaanottaneet jos sellaista olisi ollut tarjolla?

 

Mikä sai teidät motivoitumaan hoitoon? Mitä neuvoja antaisitte uudelle tapaukselle, joka yrittää ja yrittää, mutta kokee insuliinin oppimisen hankalaksi?

 

Kiitokset teidän avustanne jo etukäteen!

 

Kommentit (3)

Vähähiilihydraattinen (vhh) ruokavalio on paras vaihtoehto sekä tyypin 1 että 2 diabeetikoille, osoittaa uusi kansainvälinen raportti. Sen julkaisi ravitsemustieteen johtava lehti Nutrition. Se on herättänyt suurta huomiota maailmalla, muun muassa Science Daily -sivustolla, jota lääkärit ja muut akateemiset ammatti-ihmiset seuraavat kautta maailman. Ison-Britannian diabetesliitto on julkaissut selostuksen tutkimuksesta verkkosivuillaan. Milloinkahan Suomen Diabetesliitto myöntää virheensä? Raportti näet tyrmää Suomen Diabetesliiton ravitsemussuositukset, joissa vhh:ta vastustetaan henkeen ja vereen. Tutkimus vahvistaa tohtori Pentti Raasteen kanssa laatimani Hyvän diabeteshoidon oppaan sanomaa.

 

http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2653

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haluaisin kuitenkin noudattaa lääkärin antamia lääkitysohjeita, mutta olen käytännön arjessa huomannut, että se ei aina ole niin helppoa.

Paljon on oman aktiivisuuden varassa eikä se lääkekään auta jos sitä ei ota oikein. Tuntuu siltä, että olisi tarve ottaa kotiin vakituinen diabeteshoitaja tukemaan ja neuvomaan, mutta kun se nyt ei vain ole mahdollista. En kehtaa koko ajan soitella. Välillä tuntuu, että en jaksa ja välillä olen tosi motivoitunut hoitamaan. Enkä myöskään halua kertoa sairaudestani kenellekään, koska jotenkin tuntuu siltä, että se on oma vika.

Miksi ne elämän pienet muutokset ovat niitä kaikkein vaikeimpia?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat