Vierailija

Äänekkäin arvelu Halosen suuntautumisesta kuultiin vuonna 2003. Tuolloin juuri eduskuntaan valittu, nyt jo edesmennyt kansanedustaja Tony Halme aloitti kansanedustajan uransa ilmoittamalla Yleisradion uutislähetyksessä, että Tasavallan presidentti Tarja Halonen on lesbo.

Radiossa Halme sanoi: "Joku kysy multa, onko se mahdollista, että tällainenkin tapahtuu. Mä sanoin, että ei se ole mahdotonta. Meillä on lesbo presidentti, ja meillä on minä kansanedustajana. Kaikki näköjään voi olla mahdollista." Myöhemmin Halme korjaili lausuntoaan ja kertoi olleensa siinä uskossa, että Halonen on lesbo.

Tarja Halonen on nyt toista kertaa avioliitossa ja hänellä on aikuinen tytär.
http://ranneliike.net/teema/tarja-halonen-kommentoi-lesbohuhuja-televisiossa?aid=8061

Tarja Halonen avoimena Hjallikselle: Lesbopuheet satuttivat

Hjallis Harkimon vieraana ollut Tarja Halonen keskusteli ohjelmassa avoimesti muun muassa häneen kohdistuneista lesbohuhuista.

– Näen edelleen tällaisia nettijuttuja, että kyllä se varmaan on lesbo, vaikkei se tunnusta. Onhan sillä ollut kaksi aviomiestäkin ja lapsikin ja nekin ovat varmaankin feikkiä, Halonen kertoi Hjallikselle.
http://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/tarja-halonen-avoimena-hjallikselle-lesbopuheet-satuttivat/2904182

Presidentin entinen lehdistöpäällikkö:
Virkamies levitti huhua minun ja Halosen lesbo-suhteesta

Maria Romantschuk kertoo muistelmissaan, että huhu hänen ja presidentti Tarja Halosen suhteesta pysyi sitkeästi hengissä.

– Se kerrottiin minulle suoraan, ja sen kuulivat myös lukuisat ystäväni. Kuulin senkin, mistä huhu oli peräisin. Sitä oli alkanut levittää eräs ulkoministeriön protokollaosastolla työskentelevä korkean tason virkamies.

Pidin asiaa niin vähäpätöisenä ja älyttömänä, etten halunnut häiritä sillä presidenttiä. Olin toista kertaa naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Minusta tärkeintä oli, että tiesin itse, mitä olin. Ja tiesivät siitä lisäkseni muutamat miehetkin.

Romantschuk lopetti presidentin lehdistöpäällikkönä jo vuonna 2007, mutta kuuli vielä pari vuotta sitten suhdevihjailuja Etel Valtasaarelta, jonka mies Jukka Valtasaari toimi Suomen Washingtonin-suurlähettiläänä.

– Hän kysyi kuulumisiani, ja samalla, mitä Haloselle kuuluu. Sanoin, että voin kertoa kuulumisista vain omasta puolestani. Men alla vet ju att du är Halonens lilla vän (Kaikkihan tietävät, että olet Halosen pikku ystävätär), Etel Valtasaari tokaisi.
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/korkea-virkamies-levitti-huhua-tarja-halosen-ja-hanen-avustajansa-lesbo-suhteesta/1888955

Summa summarum: presidentti Tarja Halonen on 100 % hetero. Asia loppuun käsitelty - Case closed! Next!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat