Tyttöjen ja poikien liikuntatunnit yhteen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (4)

Vierailija

Jo 10-vuotiaasta eteenpäin alkavat fyysiset erot tyttöjen ja poikien välillä kasvaa. Oman lapseni luokalla monia tyttöjä pelottaa pelata poikien kanssa pallopelejä, kun pojat pelaa niin kovaa.

Vierailija

Kannattaisin sitä, että osa tunneista pidetään yhdessä ja osa erikseen. Kaikkien on myös hyvä päästä kokeilemaan mahdollisimman monenlaisia lajeja. Siis myös niitä, jotka ovat ennen vanhaan olleet toisen sukupuolen aluetta enemmän. Liikunnan tulisi tukea ryhmäytymistä ja liikunnallista elämäntapaa sekä keskinäistä arvostusta.

Vierailija

90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa ollessani 1-6-luokilla oli meidän koulussa Espoossa tyttöjen ja poikien liikunnat yhdessä. Tuntuikin hassulta siirtyä yläasteelle, kun ei yhdessä ei enää liikuttukaan. Minusta yhteisliikuntatunnit toimivat hyvin ja kaikilla oli tuolloin hauskaa!

Vierailija

En keksi koulukiusatulle tytölle pahempaa helvettiä kuin yhdistetyt liikuntatunnit. Voin vannoa, että jos olisin vielä joutunut luokkani poikien eteen pilkattavaksi liikuntavaatteissa, ei olisi ollut mitään mahtia, millä minut olisi sen jälkeen saanut kouluun. Koulukiusattujen kannalta aivan hirveä idea! 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat