Seuraa 

Kommentit (9)

Ei voi, koska koulun vakuutus ei korvaa, jos niille tapahtuu jotain. Samasta syystä ei voi vaatia myöskään lainailua puolin ja toisin. Monet laitteet ovat kalliita ja vahinkojen selvittely ikävää kaikille osapuolille.

No ei todellakaan. kaikille samanlaiset ja sen kustantamana joka niitä vaatii. eihän koulukirjojaka velvoiteta itse hannimaan peruskoulussa. Tänä päivänä eriarvoisuutta esiintyy jo muutenkin liiaksi pieni ja keskituloisten ostovoiman painuessa miinukselle. sitten vielä pitäis mobiililaitteet ostaa ja ei niihin oikeasti ole kaikilla varaa - eikä varsinkaan sellaisiin mikä kestää ja vastaa tarkoitusta. ihan typerää että tällaisesta pitää ihan keskustelua käydä saati viedään asia käytännön tasolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei voi olla totta. Halvimmillaan es. Android tabletin saa 60-70 eurolla ja Android puhelimenkin 50 eurolla. Ei ole rahasta kiinni tai sitten voi muutamat sikspäkit jättää juomatta. Tässä ei ole mitään painetta.

Tuskinpa perheessä jossa ei osteta lapselle 60 euron tablettia (eihän sellaisia edes ole!!) ole syynä se, että vedetään olutta, voi että taas on äly huipussaan. 

Koulu voisi todellakin vastata itse vaatimuksiinsa ja kustantaa opiskeluvälineet oppilaille. Minusta jo sekin oli ihan väärin, että eskarissa ei ollut antaa luistimia lapselle, joka kävi koko talvena jäällä sen kaksi kertaa, vaan kodin piti nekin lapselle ostaa, ettei lapsen tarvits eseisoskella kentänlaidalla muiden luistellessa. Kouluun varmaan pitää ostaa ekaluokkalaiselle suksetkin. Lapsen liikkuminen on jotain ihan muuta kuin luistelua ja hiihtoa, toisin kuin pikkusisaruksellansa, (eli syy ei ole meissä vanhemmissa) lapset ovat erilaisia!! 

Joten jos koulu aloittaa nämä harrastukset ennen kuin lapsi kotona niin tekee, niin tarjotkoon välineet.

Mitä sisältöä sillä tabletilla tuodaan opetukseen? Tietokoneella voi tehdä ihan samat asiat ja kouluissa nykyään aika usein on myös tietokoneluokka tai useampia. Miksei niitä voi käyttää opetukseen?

EI voi velvoittaa koska kaikilla ei ole niihin varaa. Tasapuolisuuden nimissä välineet tulkoon koululta! Koulutuksenhan pitäisi olla täysin maksutonta peruskoulun loppuun asti!

Ei tämä koske ainoastaan lapsia. Tuttavani pääsi jollekin kurssille ja oli tietty innoissaan. Eka tunnin alussa hän otti laukustaan esille vihkon ja kynän. Siitä se riemu repes. Niin muut oppilaat kuin kurssin vetäjäkin kyselivät naureskellen, että millä vuosisadalla tämä elää. Muilla oli tabletit tai vastaavat. Tuttavani on 3-v lapsen yksinhuoltaja ja rahat tiukalla. Se kurssi loppui siihen, pahanmielen kera. Näin lapsellisia ja typeriä voivat aikuiset olla toisilleen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat