Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sivut

Kommentit (30)

satelee ja kura lentää : (

( . ) ei ihmeitä. Pikkukaveri tosiaan kans muljahtelee, venyttelee, änkee ja punkee itseään niin että välillä ihan itteeki sattuu nuo liikkeet. Potkuja satelee enään harvakseltaan. Vilkas kaveri tuntunu olevan taas viimepäivät. Onneksi antaa yöllä nukkua. Joskus kun käyn vessassa hän muutaman kerran mönkii masussa mutta rauhoittuu sitten heti ja antaa äitinsä nukkua..antaisipa sittenkin kun syntyy ; )

Itsellä huonovointisuus jatkuu ajoittain. Ihan juuri sellaista kun se alkuraskaudessakin oli. Alltomaisesti tulee ja samanlailla menee ohi. Vetää kyllä mielen matalaksi ja kropan sänkyyn. Hävettää ihan kun mieskin tulee töistä kotiin niin mitään ei ole koskaan tehty. Pakolliset ehkä mutta kaikki mitä ääneen on suunnitellu on jääny taas tän olon takia. En tiedä onko yhteys noilla kohonneilla verensokeriarvoilla tähän huonovointisuuteen? Onneksi viikon päästä saan luultavasti sen insuliinin. Ei kiva pistää mutta mieluummin sekin kun tämä ällö olo.

Meillä lapset odottaa kovasti vauvaa. Varsinkin esikoinen 5v. Kyselee joka päivä että " koska vauva syntyy" ja pitää kättä masun päällä ja odottaa potkuja ; ) Kaikkea hupsua juttelevat vauvalle masuun. Kuopuksesta en tiedä ymmärtääkö ihan täysin kuitenkaan (2v10kk) kun olimme tässä kaverin vauvaa katsomassa ja aloin sitten jutteleen pojalle että " tuollainen meilläkin sitten kohta on" niin häntä alkoi naurattaa ja sanoi että " äitii. älä huijaa. eikä oo." Siinä sitten juttelin että " on on" . " Mikäs täällä äidin masussa sitten on?!" Niin kuitenkin poika vastasi että vauva. Onhän tarkkaan viimeaikoina seuraillu kun laittelen vauvan vaatteita ja ostin jo vaippojakin ja selostin että nää on sille vauvalle. Ehkä pikkuhiljaa alkaa ymmärtään mitä tuleman oikeesti pitää ; )

Nyt on tullu taas se aika päivästä kun ajattelin syödä ja jos sitten ottais pienet tirsat ennekun lapset kotiutuu.

[color=purple]Jaahas, täällä taasen, vaikkakaan ei kummoisempia omaan oloon kuulu. Tänään sain töissä pariinkin otteeseen kommentit, että onpa sun maha jo iso. Onhan se omasta mielestä ollut suhteellisen kokoinen jo jonkin aikaa, mutta kaipa alkaa enemmän töröttämään tuossa edessä, kun ei ylöspäin veny enää kamalasti varmaankaan. Ihan mukavia nuo kommentit, kun monesta mulla on ollut pieni maha:) Ihmeesti töissä jaksan, opiskelijan olen nyt saanut kaveriksi ja vaikka aloitti vasta ma, oli siitä mulle jo tänään ihan täys apu. Kysyinkin sitten meijän sairaanhoitajalta, että oliko se suunnitellut, että jaksan sitten paremmin töissä kaverin kanssa. Ei ainakaan myöntänyt. ;)Meidän muru möyrii mahassa, tänään kyllä muksi kunnon potkuja työpäivän aikana, vaikka harvemmin töissä tunnen liikkeitä kamalasti. Maha on monesti hauskan mallinen, kun käy selälleen makaamaan! Jänniä väristelyitä myös tuntuu ja illalla jysäytteli, että mietin, onko tämä vauva vai syke... Sellasta liikehdintää täällä.Tämä ankea sää ei oikein mieltä saa pirteäksi, paistais jo aurinkokin välillä! Kunhan vauva syntyy, niin onneksi on jo kepeämmät kelit. Toivottavasti en kamalassa loskassa joudu vaunuja puskemaan ekoja kuukausia, inhoan koko sohjoa. Siksipä saisi olla kunnon talvi nyt!Jakseluita kaikille maaliskuisille :)

~cadavera&muru~ rv29+3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[color=Plum]Just juttelin serkun avovaimon kanssa ja olivat saaneet tänään sektiolla POJAN. Täällä siis itsellä tyttöolo taas kerran sai vahvistusta, kun heidän vauvallaan sykkeet olleet 120-140 välillä.-M-

Asun Järvenpään vieressä pornaisissa. En uskalla luvata mitään mutta en varmaan pääse kun joutuisin ottamaan neidin mukaan ja nyt meneillään sellainen vaihe ettei voi lähteä mihinkään ihmisten ilmoille. Eilen taas kokeiltiin ja totesin mahdottomaksi. Itkee, huutaa, kiljuu, lyö, heittelee tavaroita ym... Toivottavasti ehtii mennä uhma ohi ennen vauvan tuloa. Mutta siis katson vielä ensi viikolla mikä tilanne ja ilmoittelen sitten lähemmin.

Meillä kans ESIKOINEN täyttää ensi viikolla 4v, mutta täytyy huokaista helpotuksesta, että pahimmat uhmat on toistaiseks ohi. Pahin aika oli kesä ja syksy. Me oltiin paljon muksun kans kahdestaan kotona ja mulla oli törkeän paha olo, joten aika koville otti. Nyt kun ollaan oltu muutama viikko kotona joululomalla ja nyt jo äippälomalla, niin hyvin on menny. Siis vielä!Mulla on ollu ihan samaa, että KOSKEE vaan toiselle puolelle MASSUA. Se on aina oikea puoli ja kipu alkaa varsinkin kävellessä, mutta myös levossa.YÖT on ollu aika kamalia. Muutama yö oli, että nukuin hyvin, mutta taas alkuyöt menee pyöriessä sängyssä ja ravatessa veskissä. Aamulla kyllä sit väsyttäis ja päivällä myös.SÄÄ on aivan karmiva myös täällä Itä-Suomessa, vettä sataa ja liukasta kuin mikä! Todella varovasti saa kävellä. Meidän neiti on kyllä kova huolehtimaan ettei äiti vaan kaatuis.Mukavaa iltaa!

Joo, olen ilmoittautunut nyt tapaamiseen! Asun n. 3 km päässä Itiksestä, joten helppo tulla ;o)

Soitin just Kelaan, hakemus on käsittelyssä varmaan n. 2 vkon päästä ja sitten tulee tavaraa... Meillä ei ole tosiaan mitään vielä valmiina, hui! Pitäisköhän olla jo...? No äsken puhuin pikkuserkun kaa puhelimessa, häneltä saadaan vastasyntyneen kestovaipat, joten niistä ei huolta ;o)

Uutta autoa etsitään mekin tosi kovasti. Vaatimukset on: melko uusi farmari/tila-auto, ei hirveen kallis, ei liikaa ajettu ym., voi olla hieman hankalaa löytää... Eilen lköyty netistä yks muuten hyvä Järvenpäästä muistaakseni, mutta se oli valkonen, mitä mä en suostu ottamaan! Noh, auton löytymisen jälkeen voi alkaa etsiä turvakaukaloa.

Helmeri liikkuu melkein koko ajan; möyriskelee, potkii oikeaan kylkeen just kylkiluiden alle ja nyrkkeilee vähän joka suuntaan. Hauskaa kun noi selän suuntaankin suuntutuvat iskut silleen tuntee... Raivotarjonnassa siis.Nyt aion lähteä Itikseen vähän kattelee kaikkee ja Soneralta hakee tietoturvaa näitä viruksia vastaan....Iloista päivänjatkoa kaikille mussukoille,V+Helmeri rv 31+1

[color=Plum]ja kyllä sitä olikin. Mä vaan inhoon niin kauheesti tota pölyjen pyyhkimistä, että ei kauheen usein sitä tuu tehtyä ja sitten onkin sen näköistä. Imuroidessa usein imuroin pölyjä hyllyiltä. Nyt kyllä taas kerran päätin, että nyt kun oon kotona, niin otan tavakseni jonkun vakkarisiivouspäivän, jolloin pyyhin aina pölyt, kun ei siinä hommassa mee tuntiakaan.[b]Anna[/b] kyseli meidän ESIKOISEN IKÄÄ ja neiti täyttää huhtikuussa neljä vuotta eli aika saman ikäinen kuin teidänkin esikoinen. Uhmaa tosiaan riittää, mutta vielä ei oo ainakaan selkeitä merkkejä mustasukkaisuudesta näkynyt ellei tää kiukuttelu sitten oo sitä. Muutamana iltana on halunnut tulla meijän viereen nukkumaan, kuten [b]Aliisankin[/b] esikoinen. Ollaan sitten vaan sanottu, että jokainen nukkuu omassa sängyssään ja sinne on sitten ei-niin-sovinnolla mennyt ja kiukkuunsa nukahtanut. Voi pientä! Nyt on taas niin myötätuntoinen olo itsellä että, mutta tiedän, että kun tää neidin kiukkukohtaus taas tulee niin siitä on myötätunto itsellä taas kaukana ja pää punaisena tulee täälläkin huudettua. Mutta kun itselleen ei voi mitään... (hormonit, hormonit!) ja sitten kun mies sanoo, että mitä sä tolleen huudat, niin sitten tulee itkukohtaus mulle, siitä kun en osaa hillitä itseäni. Kyllä mieskin saa välillä olla aika kovilla näiden ryöppyjen kanssa.[b]Caddie[/b] kyseli VATSAKIVUISTA ja mullakin ollut muutamana yönä sellasta ihme kipua mahassa, silleen niin kuin polttelee, mutta ne ei kyllä oo kauheen kauaa kestäneet yleensäkään. Yhtenä aamuna oli sama homma, ihan jouduin menemään lattialle kippuraan. Sillä tavalla niin kuin kouristaa. Huvittavintahan tässä on se, että en tiedä onko se supistusta, vaikka olen kerran jo synnyttänytkin. Kyllä ne van unohtuu... toivottavasti kuitenkin tiedän, kun on aika lähteä synnyttämään. Meillä kun ekan jälkeen kätilö sanoi, että toista synnyttäessä ei saa yhtään jäädä kotiin oottelemaan supistusten kanssa. Kyllä alkaa jännittämään pikkuhiljaa tää synnytykseen lähtö...TAPAAMISEEN ilmoittautuneet, käykääpä laittamassa siihen pinoon kommenttia tapaamispaikasta, että saadaan paikka sovittua.Nyt meen päikkäreille, kun neiti meni kerhoon.

-M-


[color=green]ei ihmeellistä, nukuin pitkästä aikaa aikas hyvin, veskiinkin heräsin vasta kun mies aamulla nousi treeneihin ja pakkaamaan - on ip lähdössä vajaaksi kahdeksi viikoksi reissuun:C yrittäjiä kun ollaan on molempien vaikea olla pois yhtäaikaa (muuten kuin jouluna ja heinäkuun lomaviikkoina) ja halusi lähteä käymään pidemmällä ennen vauvaa. no nythän sitten menee. en ole vieläkään matkan kannalla ja aina saa huolehtia mitä kaikkea tässä maailman tilanteessa voi tapahtua.vauva melskaa mukavasti normaaliin malliin - eilen oli selvästi hiljaisempi päivä, johtuikohan siitä että itse olin aika allapäin, ehkä sattui vaan samaan aikaan.normaali työpäivä edessä ja on muuten mukava keli ulkona, tekisipä mieli lähteä kävelylle. ei ihan talven lämpötiloja mutta aurinko paistaa:)[/color][color=red]V80[/color] [color=green]- tapaamista suunniteltu ensi viikon keskiviikolle klo 17 ja ilmeisesti päädytään nyt Itikseen. Tästä taas oma pino, nostan mikäli ei ole jo pinnalla. Toivottavasti päivä sopii!Caddie ja Pirpana (31+2)[/color]

[color=blue] Kävin äsken syömässä, nyt on kyllä täys olo... Jälkkärinä oli puolukka-kauraherkkua, kyllä oli hyvää!Liikkeet on tosiaan enemmän sellaista melskaamista, koko maha liikuu. Eilen makasin sängyllä kyljellään, kun mies tuli sänkyyn, käännyin selälleen, katottiin mun mahaa, se oli ihan järkyttävän muotonen! Vauva oli varmaan jotenkin valahtanut toiselle puolelle, näytti tosi kummalliselta. Onneksi se tasottui siitä...Eilen tein kävelylenkin, 45 min. kävelin melko rivakkaa tahtia. Vasta loppumetreillä tuli ikävä tunne alavatsaan. Mutta muuten meni hyvin, mihinkään ei sattunut eikä jälkeenpäinkään kolottanut. Tuli hyvä fiilis! Selkäsärytkin on tosi harvinaisia enää, töissäkin jaksaa istua paikoillaan entistä paremmin.NapNap rv32+0 (Vielä 8 viikkoa...) [/color]

Eilen jo kirjoitin pitkän pätkän ja sitten kun lähetin sen niin kas kummaa koko teksti katosi. Sen verran sitten alkoi ottaa päähän etten enää uutta jaksanut kirjoittaa. Jos vaikka nyt parempi tuuri (aion kyllä kopioida tekstin ennen lähettämistä).Tiistaina oli neuvolakin ja kaikki oli kunnossa. Painoa tullut 100g/viikko ja yhteensä koko raskaudessa 500g. Hemppa oli 141, sf-mitta 29cm, sykkeet 130-140 ja vauva raivotarjonnassa. Sain myös jumppaohjeita kun ei meinaa uskaltaa aivastaa ilman et istuu pöntöllä. Seuraava neuvola 25.1.Meillä esikoinen odottaa malttamattomana siskon syntymää tai sitten odottaa niitä synttäreitään jotka olen sanonut olevan vauvan syntymän jälkeen. Mutta juttelee vauvalle ja paijaa. Välillä yhdessä etsitään myös vauvan peppua tai jalkaa.Nimistä ollut joskus puhetta. Meillä on esikoisen kanssa jo tytölle nimi valmiina ja kotona vauvaa sillä nimellä kutsummekin. Ainoa ongelma on ettei mies ole vielä nimeä hyväksynyt. Itse en kohta muuta nimeä voi harkitakaan.Onko muilla ollut samanlaista ongelmaa, eli yökötys ja oksentaminen. Mulla ainakin jos vähänkin alkaa yököttämään niin sen jälkeen pakko juosta kiireesti vessaan oksentamaan. Inhottavaa jos joku haju tai yskä saa edes pienen yökkäyksen aikaiseksi tulee heti oksennus.Viimeksi taisin hehkuttaa närästyksen loppumista, mutta eipä tuo mihinkään ole mennyt. Joka ilta närästää ja pakko turvautua rennieen. Onneksi pari viikkoa enää ja vaivat katoavat. Mulla laskettuun aikaan jäljellä vielä 52 päivää. Niin se aika menee.Omaan ( . ) ei uutta. Tytteli jumppailee säännöllisesti, varsinkin iltaisin kymmenen aikoihin. Muuten liikuskelee parin tunnin välein. Nytkin puskee pyllyä kylkiluihin. Jotenkin sitä aina lamaantuu kun vauva alkaa potkia. Istuu sellainen hölmistynyt ilme kasvoilla kädet vatsalla eikä uskalla liikkua kun saattaa potkut loppua. Hassua miten sitä jaksaa monta kertaa päivässä innostua samasta asiasta niin paljon. Mutta nautitaan nyt näistä hetkistä, kohta tämäkin vaihe on ohi ja vauva sylissä... On se haikeata vaikkakin ihanaa...Mutta nyt pesulle, huomasin juuri että olen yltäpäältä maidossa. Ihanaa kun venttiilit vuotaa.....Kati (rv 32+4)

[color=plum]Inhottava ilma, joka paikassa märkää ja ÄLYTTÖMÄN liukasta ja mä pelkään ihan kauheesti, että liukastun ja kaadun. Tosi varovaisesti mennä köpöttelen pihalla. Eikä näytä loppuviikostakaan sää yhtään talvisemmalta. BLÄÄH!Ulos aattelin neidin kanssa joka tapauksessa edes vähäksi aikaa mennä, juttelee naapureiden kanssa ja haukkaa raitista ilmaa. Sitten pitääkin lähtee neidin kanssa temppujumppaan ja sen jälkeen mun kaveri tulee kahden poikansa kanssa meille päiväkahville. Kiva päästä rupattelemaan.Eilen kävin kattoo sen Fc Venus -leffan ja oli ihan hauska, loppu oli tietty alusta alkaen arvattavissa, mutta ei se mitään. Hyvin jaksoin pissahätäni kanssakin istua, mutta lopusta alkoi masu ikävästi painamaan tuonne rintalastan alle ja sitten sain koko ajan vaihtaa asentoo. Ens viikolla aateltiin mennä vielä kattoo se Matti-leffa ja se onkin jonkun verran pidempi, täytyy varmaan ottaa tyyny selän takse, että saa könöttää hyvässä asennossa.Viime yönä masussa oli ekaa kertaa supistuksia (tai niiltä mä muistelin supistusten tuntuvan =), sellasta polttoa), ei mitään kipeitä, mutta ikävälle ne joka tapauksessa tuntuivat. Kahteen asti niiden takia sängyssä pyörin ja vessassa juoksin, ennen kuin sain nukahdettua. Mosse liikuskelee ahkerasti masussa taas.Nyt pukemaan ja ulos...

-Monkey ja mosse rv. 30+1-
[color=green]vai on niitä vatsakipuja ollut myös muilla. päivällä oli jälleen tulla " kipukohtaus" päälle, tunnistin alkavan vihlonnan, mutta sitten tilanne onneksi laukesi. täytyy seurata tämän viikon ja ottaa ensi viikolle lääkäriaika jos alkaa tästä useammin tulla. olisi ihan kiva saada varmistus että tuolla alhaalla on paikat yhä kiinteässä mallissa.. siihen viimeiseen viralliseen lekuriin kun on vielä kuitenkin useampi viikko.niin voihan se olla ilmaakin, mutta mitään ihmeellistä en tunnista syöneeni.. ja tosin kivut ilmaantuneet vasta tällä viikolla ja sisuskaluille käy elämä ahtaammaksi koko ajan eli voi olla sitäkin, kukas näistä tietää;)illan jatkoa kaikille! mietin tässä jos sitä jaksaisi lähteä vielä uimaan..:) Caddie 31+1[/color]


Täällä ihmeestä ymmyrkäisenä odottelen töihin lähtöä. Kun kaikilla muilla tuntuu työurakka olevan jo loppumaisillaan, oli minulla vasta eilen ensimmäinen työpäivä! Palautin graduni ennen joulua, ja nyt odotan vaan paperien saapumista - tosin siinä kestänee varmaan helmikuulle asti. Oman alan töitä en viitsinyt edes hakea näitä paria kuukautta varten (biologeille kun on töitä lähinnä kesäisin), mutta pääsin tuttavien kioskille helmikuun loppuun asti. En kyllä tee kuin pari vuoroa viikossa, mutta onpahan etes jotain tekemistä - ja tulee vähän taskurahaakin... Nyt vaan mietin miten työssäni jaksan, kun jo ekana päivänä selkä kipeytyi vaikken mitään nostellutkaan... No, onneksi homma ei ole kovin vastuullista: kunhan jaksan kassalla istua niin muu menee omalla painollaan...Maanantaina tuli viimein äippärahapäätös! Ja lupasivat sen pakkauksenkin pistää postiin. Sormet ovat syyhynneet siihen suuntaan jo monta viikkoa, joten toivottavasti posti on nopea... ;) Odotetusti saan pienintä mahdollista äippärahaa, mutta kai silläkin selviää. Onneksi tuli naitua se " rikas" mies... ;) Se kummallinen 2% lisävero kyllä ihmetyttää - mikä järki on maksaa pientä tukea ja viedä siitä vielä kaiken maailman ihmeellisiä veroja? Ei sillä, eipä taida tuo prosentti viedä kovin montaa euroa, mutta periaate on kyllä vähän hassu... Pitää vielä soitella verotoimistoon ja kysellä muutenkin oman veroprosentin järkevyyttä kun ei kuitenkaan ehdi olla kovin paljoa töissä tänä vuonna.Mitähän muuta? Toukan LIIKKEET ovat nykyään enemmän sellaisia " molskahduksia" kuin potkuja. Tosin hän liikkuu niin paljon, että kaikkea mahtuu sekaan. Jostain luin, että sikiö nukkuisi kohdussa 22h/vrk, mutta ei minun lapseni ainakaan... Jos se nukkuisi edes sen 2h... Välillä on oikeasti sellaisia päiviä, jolloin se ei tunnu lepäävän lainkaan, pistää mennen vaan koko ajan. Siinä väsyn minä huomattavasti ennen lasta... ;) " Hiljaisempina" päivinä hän sitten liikkuu vaan tasaisesti parin tunnin välein, ja aloittaa bileet kun yritän käydä nukkumaan. Nyt on parina iltana voinut seurailla pienen jalan vaellusta kyljessä - se on vinkeää teatteria...Suhni ja Toukka, 28+5 (sikäli kun laskut on oikein ;)


Tänään käytiin miehen kanssa perhevalmennuksessa, ihan kivaa oli. Hävettää vaan kun mä oon niin ÄLYTTÖMÄN herkkä itkemään ja nytkin meinas itku tulla kun siellä näytettiin joku video synnytysosaston toiminnasta. Sain juuri ja juuri pidäteltyä, mutta oli se vaan niin herkkää nähdä niitä tuoreiden isien ja äitien onnesta soikeita naamoja siellä videolla...Mullakin VAUVAN LIIKKEISTÄ on jonkin aikaa huomannut, ettei vauvelilla enää ole hirveästi tilaa hosua ympäriinsä. Enimmäkseen tuntuu mönkimistä ja luisen jalan liikkeitä ja välillä sellasia muljahduksia että meinaa henki salpautua.Meillä tytär odottaa innokkaasti pikkuveljeä ja koska heillä on niin iso ikäero (melkein 10 vuotta), hän on jo asennoitunut hoitamaan ja ennen kaikkea kasvattamaan pikkuveljeä hyvin. Tytär seuraa mun kanssa lastenkasvatusohjelmia Pikku Enkelit, Lapsityrannit ja Pikku Julmurit ja opastaa isäpuoltakin näissä lastenkasvatusjutuissa. Meille taitaa tulla kova kuri! ;)Onko moni teistä menossa MAMMAJOOGAAN? Joku ainakin muutama viikko sitten oli menossa, millaista oli/on? Mä kävin mammajoogassa silloin kun odotin esikoista ja vaikken muista sitä enää tarkasti, niin yleisvaikutelmaksi jäi että se oli ihan hyvä juttu. Ajattelin mennä nytkin, täytyy vaan perjantaina varmistaa lääkäriltä mikä on kohdunsuun tilanne ja saanko joogata.Zia rv 32+4

En ole koneelle ehtinyt, on ollut paljon kaikkea muuta. Ja toinen syy on se, että olen nykyään kotikoneella vaan ja tää on täynnä viruksia, niin en ole turhaan edes viitsinyt avata... Olen siis ihan pihalla kaikesta mitä täällä on tapahtunut, mutta eiköhän kaikkeen pääse pikkuhiljaa mukaan taas... ;o)Eli siis: Työt olen lopettanut ja siirtynyt sairaslomalle maanantaista alkaen! Tänään pääsin vihdoin neuvolalääkärin vastaanotolle ja nyt on äippäloman alkuun kirjoitettu lomaa. Töissä ei enää oikein pystynyt olemaan, varsingin hoidot osastolla tuotti tuskaa. Sijainen perehdytetty hommaan ja hän tästälähin hoitaa kaiken ;o)Tää oli tällasistä ilmoitusluontoista asiaa ;o) Jahka kerkeän tämän pinon lukea, palaan vastailemaan kysymyksiin ja kommentoimaan lisää! Luultavasti menee huomiseen...Ainiin muuten, ootteko uutta tapaamista suunnitellut? Mullekin käy nyt nykyään siis lähes kaikki ajat!Palaamisiin, V+ Helmeri rv 31+0 (tosiaan enää 9 vkoa, hui! ;o))

Ajattelimpa kirjotella minäkin taas pienen tauon jälkeen. Meillä kone reistaillu ja nyt tuntuis taas yhteistyö pelaavan.Hirmusesti on ollu puhetta vaikka mistä. Ja en ihan kaikkea jaksanu lukea. Mutta silmiin osui puhe VATSAKIVUISTA. Mulla ollu sellasta outoa kipua tän päivän. Koskee vaan kun kävelee. Ihan kun joku vetäis mahaa alaspäin. Siis ei kramppaa, supista tms. Täytyy nyt tarkkailla ja käydä tarkistuttamassa jos jatkuu pidempään.Kävin maanantaina diabeteshoitajalla ja ultrassa sen vähän korkean paastoarvon takia. Se hoitajatäti oli vähän liiankin virkaintonen ja joku herkempi varmaan kävelis ulos sieltä itku silmässä. Se papatti suklaan ja keksien poisjättämisestä ja ite oli todella pullea. Meinasin kysyä siltä, että onko se ite jättäny kaikki herkut pois. Siis puhu se ihan asiaa ja anto ruokaohjeita ja hiilihydraatti taulukon ja aijon todella noudattaa ohjeita, mut se sen tyyli oli järkyttävä. Eikä se ees uskonu että mulla ei oo kenelläkään lähisuvussa diabetestä. Se vaan väitti että pakko olla kun sullakin tää paastoarvo oli poikkeava. (Ihan kokonaiset 0,2 yksikköä...) HUH! No mutta ultrassa sitte kätilö totes, että Nestori on ihan oikean kokonen viikkoihin nähden ja ettei tartte panikoida sen diabeteshoitajan puheita. Painoarvioksi saatiin 2050g :) Iso kaveri jo tuolla odottelee. Yritin kurkkia sukupuolta mut en saanu selvää.. Pääasia, että kaikki ok.Liikkeet tuntuu enää sellasena möyrintänä ja sillon tällön tulee napakka potku kylkiluiden alle. Ultrassa sain varmistuksen, että vauva on tukevasti rt:ssä ja siks potkut tuntuu niin ylhäällä ja oikealla puolella. Kätilökin sano, että vilkas vauva täällä on :)Tänään pesin vähän äippäpakkauksen vaatteita ja kaikki alkaakin olla valmista. Nyt kun oon ollu sairaslomalla ni oon aina tehny jotain pientä ja tänään huomasin, että kohta kaikki on tehty ja sitte vaan odotellaan :) Välillä tuntuu, että aika menee tosi hitaasti ja sitte taas joskus tuntuu, että apua! en oo valmistautunu vielä yhtään koko synnytykseen :)Mutta nyt taas selkä on sitä mieltä, että tää tuoli ei oo hyvä istua, joten taidan siirtyä vaakatasoon.

Hyvää vointia kaikille masuille!Kati ja Nestori -rv33 ihan tasan tänään :)

Taas uneton yö takana ja aamulla oli neuvola klo:8, kaikki oli hyvin paitsi joudun aloittamaan rautakuurin kun oli tuo hb laskenut. emppu on raivotarjonnassa.Ja hienosti kuului empun sydän äänet : )Ja puhui tuo neuvolatäti myös synnytyksestä ja mua alkaa vähän hirvittämään kun mies on niin haluton tulemaan synnytkseen kun pelkää et pyörtyy ja mä taas pelkään et jään yksin jos mies ei suostu tulemaan : (Pitää tästä lähteä koirien kans pihalle ja toivottavasti päiväunille!Nasu-78 rv 29 ja emppu

[color=blue] Eilen turposi jalat ja kädet taas... tunsin kesken työpäivän, kun kenkiä rupes puristamaan. En mä varmaan sormuksiakaan saa sormeen ennen vauvan syntymää... Kai tää turvotus lähtee pois synnytyksen jälkeen?Mies haluaisi vaihtaa autoa, että olisi isompi auto kun vauva syntyy... nyt sitten käydään koeajeluilla iltaisin... Johan tällä nykyisellä autolla ollaan kolme kuukautta ajeltu=) Ehkä se on ihan hyvä, että olisi vähän isompi auto, tai lähinnä niitä takaovia kaipaillaan, tällä hetkellä meillä on kolmiovinen auto. Saas nähdä...Vielä olisi vaikka mitä hankittavaa! Perjantaina ostetaan loput kalusteet vauvan huoneeseen, sitten pitäisi ostaa turvakaukalo, vaippoja, jotain vaatteita, imetysliivit, rintapumppu jne. Kaikkea pientä tarviketta ja tilpehööriä...NapNap rv32+1 [/color]

oltais jotain kivaa touhuttu..Aamupäivä oltiin ulkona ihanassa auringonpaisteessa mutta märkää oli : ( Sitten syömiset ja sitten halusivat kattoa filmiä. Sitten tehtiin kaiken näköstä. Maalailtiin, isompi ompeli sellasia muotokuvia missä valmiit reiät pahvilla ääriviivoja pitkin yms. Sitten tulikin jo iskä kotiin. Pakolliset kiukuttelut iskälle. Syötiin ja nyt taas tässä. Uskomatonta että päivät menee nopsaa vaikkei nyt mitään erityistä sitten tehtykään.

Mulla ei tänään ollu huono olo muuten kuin aamulla. Ulkoillessa sitten meni ohi. Hirveet ilmavaivat vaan edelleen jatkuu. Luultavasti vauva painaa jot4enkin vai mistä tälläset ilmavaivat johtuu?! Tosin esikkokin valitellu masukipia välillä ja kerran ripuloikin että katsoo nyt tuleeko vielä mahatauti tähän. Yleensä ei vaan tälläin viikko kaupalla tee tuloaan tuo tauti.

IHMEELLINEN KESTOSUPISTUS päällä välillä. ONKO MUILLA? Siis sellanen että jos touhuaa jotain kevyttäkin kotihommaa niin vatsa ihan pinkeen kova koko ajan ja menee ohi sitten vasta kun situu tai menee makuulle. Saattaa siis kestää vaikka 10 min jos en istu. Ei kivuliaita mutta epämiellyttäviä. Iltaa kohden useimmiten niitä tulee enempi vaikka ei olis mitenkään rehkinytkään. En muista oliko tälläsia näin pitkiä supistuksia noissa aiemmissa raskauksissa. Ens keskiviikkona tosiaan lääkäri joten selviää sitten onko alakerrassa jotain tapahtunu.

Olisin ihan valmis muuten jo luopumaan tästä raskaudesta, kun vaan vauva olis sen kokonen ja kaikki ookoo että päästäis kotiin sitte mahd pian.En sitä tietty halua että siellä sairaalassa sitten makoilemme viikko kausia tai ainakaan sitä että vauva jäis sinne yksin! Joten parempi kai olla toivomatta. Olo vaan niin huono ja kömpelö. Näkisittepä vaan kaikki konstit miten puetaan lapsia yms että pystyy itse välttymään kumartelulta ; ) On siinä mielikuvitusta tosiaan miten laitetaan 2v10 kuiselle kengät jalkaan ; ) Itteeki ihan huvittaa omat " taiteilut" . Mutta nyt hetkeks sohvalle jos sitten vielä raahautuis ulos.

Minäkin pääsen kerrankin tänne pinon alkupäähän. Olen nyt kolmatta päivää sairaslomalla ja hiukan on totuttelua tähän " olemiseen" . Koitan kuitenkin vielä tehdä hiukan täydennysopintoja kun vielä jaksan, ja on sitten olevinaan jotain tärkeää tekemistä.Vauvalle alkaa olla kaikki valmiina, esikoisen jäljiltä suuri osa olikin, nyt piti hommata rattaisiin kantopussi ja autoon turvakaukalo, kun ennen meillä ei autoa ollutkaan. Esikoisen kanssa kestovaippailtiin hyvin kokemuksin ja tulevallekin vauvelille pitäisi hommata vielä muutamat vaippakuoret. Me ei vielä tiedetä, kumpi on tulossa - mulla on ollut koko ajan hirmu varma tyttöolo ja raskauskin on ollut hyvin samanlainen vatsan mallia myöten kuin esikoistytöllä. Myös isosisko on vuorenvarma, että uusi vauva on tyttö. Saas nähdä :)Monkey: Minkä ikäinen sun esikoinen on? Meillä neiti täytti viime viikolla neljä vuotta ja uhmaikä on ihan järkyttävä. Myös mustasukkaisuus vaivaa välillä ihan kamalasti ja tyttö onkin jo miettinyt vaihtoehtoja, keille vauvan voisi antaa sitten kun se syntyy. Välillä on sitten itse muuttamassa kotoa pois, kun äiti ja isä on niin tyhmiä. Huomaa myös, että itsellä pinna ei tässä vaiheessa oikein meinaa venyä kun tytsi heittäytyy ihan vauvaksi ja pää punaisena karjuen vaatii pukemaan tai syöttämään itseään. Eilen meinasin kantaa tytön sisävaatteilla autoon, kun oltiin lähdössä kyläpaikassa ja pettymys kivan vierailun loppumisesta sai aikaan raivarit, jossa sekä äiti että talonväki saivat kuulla kunniansa. No, kai tämä tästä.Mukavaa keskiviikkopäivää muille mussukoille!Anna ja asukas 32+0

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat