Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lastenhoitoapua tarjolla Tampere+lähikunnat!

Vierailija

Moikka!

21-vuotias lähihoitaja etsiskelee ''epäsäännöllisen säännöllisiä'' tai miksei aivan satunnaisiakin lastenhoitotöitä/keikkoja Tampereelta (ja lähialueilta, erit. Kangasala, Pirkkala ja Lempäälä).

Olen käynyt MLL:n lastenhoitokurssin, lisäkoulutuksia siihen liittyen (esim. allergisen lapsen hoidosta) sekä EA-koulutukset. Minulla on myös hygieniapassi. 
Olen hoitanut lapsia heidän kotonaan silloin tällöin jo useamman vuoden ajan aivan vauvaikäisestä (4kk) lähtien, tähän mennessä lähinnä MLL:n kautta. Eniten kokemusta minulla on taaperoikäisistä lapsista. Olen työskennelyt myös kehitysvammaisten lasten kanssa, ja esimerkiksi tukiviittomien käyttö sekä PEG- letkuruokinta ovat tuttuja ja hallitsen ne. 

Olen luonteeltani luotettava, huumorintajuinen ja maalaisjärkeä omaava ihminen, ja minusta on oikeasti mukavaa viettää aikaa lasten kanssa puuhaillen. 

Minulla on ajokortti ja auto tarvittaessani käytössä, joten työt myös julkisen liikenteen ulottumattomissa tulisivat tosiaan kysymykseen.

Palkkaa olen yleensä saanut 7-10e/h, mutta tämä on keskusteltavissa tapauskohtaisesti (yöhoidosta on yleensä sovittu jokin könttäsumma). 

Jos siis tarvitsette kokemusta omaavaa, aikuista lastenhoitajaa, otattehan yhteyttä aluksi sähköpostitse. Kerron mielelläni lisää mailin/puhelimen välityksellä. :) 

lauraemilia@hotmail.fi

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat