Vierailija

Kokemuksia Puerto Ricosta. 1,5 ja 3,5 vuotiaat lapset. Pääseekö kulkemaan rattailla? Kun monessa paikassa sanotaan, että mökistä ja hankala kulkea. Sitten, monessa paikassa uima-altaiden vesi on lämmitetty vasta marraskuussa, ei lokakuussa. Onko vesi kylmää vai sietääkö uida? Entä millaista merivesi lokakuun lopulla? 

Kommentit (3)

Olimme viime vuonna 3,5 vuotiaan kanssa ja menemme tänä syksynä parin viikon päästä uudestaan.

Puerto Ricossa on todellakin paljon korkeuseroja, mutta kyllä siellä ihan hyvin pääsee rattaiden kanssa liikkumaan. Ainoa haaste on se, jos olette varanneet hotellin jostain todella korkealta paikalta - silloin voi olla, että ette jaksa työntää rattaita mäen päälle. P. Ricossa kun voi olla lokakuussa aika lämmintä (meillä viime vuonna +30 astetta), joten vaatii tosi kovaa kuntoa lykätä lasta niissä mäissä siinä lämpötilassa.

Merivesi on varmastikin uintilämpöistä edelleen - ainakin meidän herkästi paleleva poika tarkeni viime vuonna tosi hyvin.

Ihanaa lomaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme pari vuotta sitten marraskuussa 2-vuotiaan kanssa. Hotelli oli "huipulla" mutta ei mtn ongelmaa kulkemisen kanssa. Mäkiä ei tultu ylös vaan ilmaisella hotellin bussikyydillä tai edullisella taksilla. Ja maisemat ylhäällä tietenkin hienot.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat