Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Influennsarokote aiheuttaa pysyvää vastustuskyvyn heikentymistä. Sikainfluenssarokote jo tätä aiheutti ja nyt niillä henkilöillä on jatkuva ylähengitystieinfektio.

D-vitamiini vahvistaa ihmisen vastustuskykyä tulehdustauteja vastaan. D-vitamiinia tarvitaan, jotta elimistö tuottaisi mikrobeja tuhoavia peptidejä. Nämä peptidit tuhoavat elimistöön tunkeutuneita taudinaiheuttajia, sieniä, bakteereita ja viruksia. Niitä syntyy valkosoluissa ja hengitysteiden pinnalla, ja ne muodostavat limakalvoille suojamuurin esimerkiksi influenssaviruksia vastaan.

http://www.iltalehti.fi/terveys/2014012417972340_tr.shtml

Tutkimus: Influenssarokotteen saaneilla 5,5-kertainen määrä hengitystieinfektioita (Health Impact News)

Health Impact News: Hong Kongissa tehty tutkimus vertasi influenssarokotteen vaikutuksia, influenssarokotteen saaneilla oli 5,5-kertainen määrä hengitystieinfektioita verrattuna niihin, jotka eivät saaneet influenssarokotetta.

Health Impact Newsin mukaan tutkimus on erityisen merkittävä, koska kyseessä oli aito kaksoissokkotutkimus - rokotettujen ryhmä sai Suomessakin jälleen tällä kaudella käytettävää Sanofi Pasteurin Vaxigrip -rokotetta ja vertailuryhmä sai suolaliuosta.

Influenssan esiintymisessä ei rokotettujen ja vertailuryhmän välillä ollut tutkijoiden mukaan tilastollisesti merkitsevää eroa, eli rokotteesta ei ollut tutkimusnäytön perusteella hyötyä hengitystieinfektioiden lisääntymisen muodossa havaittujen haittojen vastapainoksi.
http://healthimpactnews.com/2013/study-flu-vaccine-causes-5-5-times-more-respiratory-infections-a-true-vaccinated-vs-unvaccinated-study/

Ruotsalaisprofessori: Viranomaiset tiesivät Pandemrixin vaaroista, mutta eivät kuunnelleet
http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194856022696/artikkeli/ruotsalaisprofessori%20viranomaiset%20tiesivat%20pandemrixin%20vaaroista%20mutta%20eivat%20kuunnelleet.html

Eli, työnantajienkin pettymykseksi rokotus ei vähentänyt sairaslomapäiviä, eikä myös sairaalahoitoja. On myös osoittautunut, ettei rokotuksista ole mitään hyötyä alle 2-vuotiaille lapsille. Hoitohenkilökunnan rokotukset eivät myöskään ole perusteltuja. On erikoista, että kausiflunssarokotteen on todettu altistavan H1N1 -influenssalle.
http://www.anttiheikkila.com/blogi/flunssarokotus-hypea-jalleen/

Ei ole mitään järkevää syytä ottaa influenssarokotteita. Tähän mennessä influenssarotusmainokset ovat perustuneet pitkälti pelotteluun ja rahankeruuseen.

Tutkimus osoittaa, että influenssarokotteet eivät vähennä influenssasta johtuvia sairaalahoitoja:

Influenza vaccination did not reduce the risk of subsequent hospital admission among patients with vaccine failure. These findings do not support the hypothesis that vaccination mitigates influenza illness severity.
http://therefusers.com/refusers-newsroom/no-decrease-in-flu-hospitalization-from-flu-shots-vaccine-journal/#.Upu2xuYsBmk

 

Rokotteet ja rokotetutkimukset
http://www.youtube.com/watch?v=B5g1lL5LiUM

 

Espanjalaistutkijoiden havainto: Luonnonaine fensatiini estää flunssa- ja influenssaviruksia

Fensatiini on luonnosta saatava yhdistelmä, joka kiihdyttää hengitysteiden limakalvoja taistelemaan influenssaviruksia vastaan. Fensatinin vaikuttavat aineet ovat täysin luonnollisia ja tuotettu ilman kemiallisia lisäaineita. Se sisältää muun muassa kapealehtisen auringonhattulajikkeen (Echinacea angustifolia L.) flavonoideja.
http://www.terveystieto.fi/tuotepaketti/fensatin.html

 

Suzanne Humphries ja vaikeneva Suomi
http://elinahytonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158249-suzanne-humphries-ja-vaikeneva-suomi

Sikainfluenssa – yksi Amerikan historian suurimmista salailuista
http://www.lootuskirja.fi/fi/ws/44/sikainfluenssa+%E2%80%93+yksi+amerikan+historian+suurimmista+salailuista.html

Flunssan ehkäiseminen ja hoito
http://www.lootuskirja.fi/fi/ws/34/flunssan+ehk%C3%A4iseminen+ja+hoito.html

Jaahas, taas tuntuu olevan flunssaa liikkeellä! Aina ei ole mahdollista pitää kaikkia pöpöjä loitolla, mutta vahva vastustuskyky auttaa asiaan eli hyvä ravinto, joka vahvistaa immuniteettiä. Tässä muutama hyvä vinkki:

1. Monipuolinen ja terveellinen ravinto ja /tai kotiruoka on pelkkä tyhjä fraasi, jota suurin osa suomalaisista ei edes ymmärrä. Esimerkiksi pasta, ruispala ja big mac ovat eri ruokia, mutta kaikkien pääraaka-aineena on sama ravinneköyhä vilja. Toinen haaste tulee ravintoaineiden imeytymisestä. Monen suomalaisen suoliston toiminta on kaukana optimaalisesta.

Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

Hyvällä ruokavaliolla, riittävällä liikunnalla, riittävällä levolla, hyvällä yöunella ja ravintolisien käytöllä voitaisiin ehkäistä paljon terveydenhuollon kuluja. Nykyinen hoitojärjestelmä on kuitenkin jo lääkärikoulutuksesta alkaen niin lääkehoitokeskeinen, että muutos tuskin tulee tapahtumaan. Ja media ja virallinen taho kyllä varmistaa, että Matti ja Maija Meikäläinen aloittaa jatkossakin aamunsa mikropuurolla rasvattoman maidon kera ja nauttii päivän aikana runsaasti margariinileipiä :(

http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

2. Varmista D-vitamiinin saanti. D-vitamiinia (tai oikeastaan se on hormoni!) syntyy ihmisen iholla auringonsäteistä kesällä keskipäivällä. D-vitamiinilla on tärkeä osuus sadoissa ihmisen kehon toiminnoissa, hyvin toimiva immuniteetti on yksi niistä. D-vitamiinia kannattaa syödä 50-100µg / vrk. D-vitamiini on hämmästyttävän tehokas virusten vastainen aine. Se tuottaa kehossa 200-300 erilaista virusten vastaista peptidiä, jotka tappavat bakteereja, viruksia ja sieniä.

3. Syö luonnonmukaista ruokaa. Vältä prosessoituja ruokia kuten viljoja, maitoa ja kasvirasvoja. Ne pitävät yllä tulehdustilaa kehossa ja heikentävät immuniteettia. Vältä myös valmisruokia, jotka sisältävät lisäaineita ja transrasvoja.

4. Vältä prosessoituja maitotuotteita. Tämä koskee etenkin lapsia, sillä aikuiset eivät yleensä litki lasitolkulla maitoa. Vesi on ruoka- ja janojuoma, ei maito. Lisäksi rasvattomilla maitotuotteilla ei ole mitään tekemistä maidon kanssa eli, jos luulet, että niistä saa jotain ravintoa, kehotan googlaamaan rasvattoman maidon valmistustapoja. Nykyaikainen prosessoitu maito ei sovi monelle ja ei varsinkaan niissä määrin mitä sitä käytetään. Jos lapsellasi on jatkuvasti infektioita ja korvatulehduksia, liiallinen maidon juonti saattaa olla syynä. Maito lisää liman kerääntymistä ahtaisiin korvakäytäviin sekä lisää elimistön tulehdusta. Kokeile maidon vähentämistä ja lisää ravintoon kalsiumia sisältäviä ruokia kuten keitetyn kanamunan kuorijauhe, kasvikset, pinaatti, parskaali, lehtikaali, pähkinät, manteli, kotimainen kirjolohi, sardiinit ja tuoreet aprikoosit. Piilota lapsilta pinaatti ja lehtikaali kastikkeisiin ja smoothien sekaan, jos eivät muuten suostu syömään!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat