Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sukupuolineutraali avioliitto riistää lapsen perusoikeudet

Vierailija

Benoît Talleu on 17-vuotias, joka adoptoitiin Vietnamista lapsena Ranskaan. Hän taistelee homoseksuaalien adoptiota vastaan, koska kukaan ei ajattele adoptoituja lapsia. Benoît sanoi, että jos adoptoidulta lapselta kysyttäisiin mitä hän haluaa, niin vastaus olisi yksi äiti ja yksi isä. Benoît sanoi orpolapsen haaveilevan hänen tulevista vanhemmistaan. Hänen mukaansa tämä ajatus nousee syvältä hänen olemuksestaan, halusta äitiin ja isään. Benoîtin mukaan orpolapsen toiveen tulee olla ensimmäinen huomioonotettava asia. Hänen mukaansa orpolapselle kuuluisi adoption kautta oikeus äitiin ja isään (kasvatusvanhemmat).

Benoît sanoo, että homopari saattaa olla hyvinkin rakastavaisia, eikä hän kiellä sitä, mutta orpolapsen tarve äitiin ja isään ei muutu koskaan. Benoîtin mukaan homoparien avioliitto ja adoptio on itsekkyyttä, sillä lain tulee suojella kaikkein heikompia, koska äidit ja isät ovat olemassa lapsia varten.

 

http://www.kotipetripaavola.com/sukupuolineutraaliavioliitto.html

Kommentit (8)

Mielummin ottaisin homoparin vanhemmiksi kuin eläisin orpolapsena kehitysmaassa. Vanhempiaan ei voi valita, oli kyseessä adoptio tai ei!

Myös aika törkeää puhua kaikkien puolesta "äidin ja isän tarpeesta". Lapsen tasapainoisen kehityksen turvaksi riittää jo yksi välittävä aikuinen (kiintymyssuhdeteoria).

Vain miehen, naisen ja lasten muodostama ydinperhe on melko uusi keksintö. Vuosituhansia yhteisön naiset hoitivat lapsia miesten metsästäessä/työskennellessä. Tällä logiikalla vain naiset siis ovat "luonnollisia" elämään lasten kanssa, eli paras kasvuympäristö nykymaailmassa olisikin naisparin perheessä, ei suinkaan heteroparin hoiteissa :D

Ja miksi sukupuolineutraali avioliitto riistäisi lasten oikeuksia, eihän jokainen homoliitossa elävä edes adoptoi lasta? Anteeksi nipotus, mutta jos haluaa ilmaista, että "homoparien tekemät adoptiot riistävät lasten oikeuksia", ei kannata sotkea sukupuolineutraalia avioliittoa argumenttiin.

Ranskassa on poikkeuksellista, että useat homoseksualistit torjuvat sukupuolineutraalin avioliiton, koska se loukkaa heidän mielestään lapsen oikeutta elää ja kasvaa yhdessä oman biologisen äidin ja isän kanssa. Muutaman ranskalaisen homoseksualistin mielipide asiaan:

Hervé JourdanLapsi on rakkauden hedelmä ja lapsen täytyy säilyä rakkauden hedelmänä.

Jean-Pierre Delaume-MyardOlenko minä homoseksuaalinen homofoobikko… Vastustan sukupuolineutraalia avioliittoa, koska puolustan lapsen oikeutta isään ja äitiin.

 

Jean-Marc Veyron la CroixJokaisella on rajoituksensa: se, että minulta puuttuu lapsi ja että kaipaan lasta, ei anna minulle oikeutta viedä lapselta äidin rakkautta.

Vierailija

Linkki, jossa kerrotaan mitä sukupuolineutraali avioliittolaki on saanut aikaan. Ei mitään hyvää. Heteroiden syrjinnästä alkaen. Lapset ovat suurimpina kärsijöinä.

http://www.youtube.com/watch?v=EZX55HUPFSU

Te ette kyllä muuta osaa kuin jatkuvasti linkittää tota samaa videota. :D Onko muuten esim. Hollannissa tapahtunut mitään kamalaa sen jälkeen kun samaa sukupuolta olevien avioliitot astuivat voimaan 2001?

Itkin, kun katsoin Erilaiset äidit -jaksoa lesboparista ja heidän karmeista asenteistaan syntyvää vauvaansa kohtaan. Siis ihan symppiksiä ihmisiä, mutta miten joku voi ajatella noin julmasti ja itsekkäästi lapsesta, jota pitää omanaan? Miten voi julistaa, että on itse tehnyt lapsen alusta asti, vaikkei itsellä ole osaa eikä arpaa lapsen syntymään? Miten voi riistää lapselta isän ja perustella, että tutun spermalla saattaisi mies alkaa vängätä mukaan lapsen elämään, "kasvoton" sperma on parempaa... Lapsen etu, missä? Onko se jotain syötävää?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat