Vierailija

Hei.Minulla on todettu istukan vajaatoiminta ja sektio on edessä tulevana viikkona.Painoarvio vauvalle oli 1500g.Saan kortisonia huomenissa ensimmäisen piikin ja myöhemmin toisen.Minkälaiset on mahdollisuudet pienokaisellani.Ja osaako kukaan sanoa kuinka kauan sairaalassa niinkin pieni joutuu olemaan..Kokemuksia ja vertaistukea kaipaan.

Kommentit (3)

Lapsellasi on todella hyvät selviytymismahdollisuudet ja hän on erittäin hyvässä hoidossa osastolla! Ennenaikainen lapsi pääsee yleensä kotia, kun osaa imeä, ja ei kärsi hengitysvaikeuksista (joita kortisonikin on siis ehkäisemässä) ja saavuttaa painorajan(muistikuvien mukaan 2500g) tai on täysiaikainen. Teille on koittamassa erilainen ja jopa raskas alku vauvan kanssa. Mutta älä huoli, lapsesi on hyvässä hoidossa :) Osastoaika voi olla ahdistavaa, ja rasittaa paljon, joten muista kertoa huolesi hoitajille! Onnea tulevaan sektioon,

Minulla rv 33 syntynyt 1,5kg painanut lapsukainen. Alussa oli tosi vaikeaa, kun sektioitiin huonokuntoisena (Apgar 3), mutta alle viikko tehohoitoa, sitten lastenosastolla kasvamista ja syömisen opettelua, niin rv 37 pääsi kotiin himpun alle 2 kiloisena. Haastavaa oli aluksi, mutta sitkeä lapsukainen siitä tuli, jolla jo 5v elämää takana ja hyvin on mennyt :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minullakin on rv 33 syntynyt lapsi, sektioon päädyttiin juuri istukan vajaatoiminnan vuoksi. Olivathan ne seitsemän sairaalaviikkoa raskaita henkisesti, vaikkei lapsella ei ollut missään vaiheessa akuuttia hengenhätää. Ensimmäiset päivät syntymän jälkeen kertovat yleensä paljon. Lapsesi on joka tapauksessa syntymässä ns. hyvillä viikoilla.

Nyt meidän lapsemme on puolitoistavuotias, ikätasoisesti kehittynyt vilkas, hyväntuulinen vekkuli. Ainakaan toistaiseksi ei ole huomattu mitään keskosuuden jättämiä jälkiä. Jaksamista sinulle tulevaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat