Seuraa 

Kommentit (6)

Yhdessä isossa laatikossa on alustoja, toisessa peruspalat, kolmannessa isot palat kuen linnan osat jne, neljännessa erikoiset palat. Keskikokoisessa littanat ja toisessaalle 2 nappulan kokoiset pikkupalat. Karkkilaatikoissa (läpinäkyviä) renkaat, ovet ja ikkunat, ukot, hevoset, pikkulevyt, tecnic osat kahdessa, aidat sitten on vielä keskikokoinenlaatikko niitä robottilegoja. Meillä on todella paljonlegoja.

Meillä Legot on kahdessa tosi vanhassa kirpparilta ostetussa matkalaukussa. Matkalaukut voi olla lattialla päällekkäin tai vaikka sängyn alla.

Ne on kivannäköiset ( äidinkin mieleen), ne saa lukkoon (pikkusisarukselta turvassa) ja osa Legoista voi jäädä koottuna laatikkoon eli ei mene heti hienot rakennetut autot ja talot rikki.

Laukuissa on myös kansiossa Lego-ohjeet ja muutamia pikkulokerikkoja (Ikea).

Laukuissa on vanha pöytäliina, jonka päälle Legot voi lattialle levittää ja leikin loputtua liinan reunoista vaan kiinni ja nosto piiloon matkalaukkuun ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun mielestä myös kivaa on se osien etsiminen! Mutta 6v pojan mielestä ei. Ja se rakentaa lahjaksi saadut jutut kerran ja sen jälkeen valittaa kuinka ei jaksa etsiä paloja. Pöh. Ongelmana on vaan se että järjestelemäni legot menee sekaisin noin tunnissa.

Olen eri mieltä. Legojen säilytykseen paras on yksi iso laatikko, johon legot vain kipataan, ja tarpeen vaatiessa muiden legojen päälle voi laittaa myös valmiit rakennelmat sellaisenaan. Silloin rakennelmia ei tarvitse joka kerta purkaa kun haluaa vaihtaa toiseen leikkiin, ja leikin lopetus sujuu nopeasti. Siivoaminen on muutekin lasten mielestä ikävää, ja lajittelemiseen kuluisi lapsen mittakaavassa järjettömän pitkä aika.

Arvelen, että tämänkin pakkomielteisen legolajitteluidean on keksinyt joku OCD-ihminen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat