Vierailija

Tänään minulla oli miehen kanssa riitaa, jonka päätteeksi mies oli minun ulkona ollessani pakannut kamansa ja vienyt ne "uuteen kämppään". Riita oli pieni, ei mitään ihmeellistä. Mutta nyt on kuulemma häät peruttu jne. Riita taisi olla vain tekosyy perua häät, jotka olisi joka tapauksessa halunnut perua, eikö vain?

 

Joka tapauksessa, nyt on ihan kamala olo yksin kotona. Pitääkö tässä alkaa todella perumaan hääkutsuja. Nolottaakin... Huomisaamu pelottaa, kun ei varmasti uni tule tänä yönä.

Kommentit (2)

No ajattele, et parempi nyt kuin häiden jälkeen. On sulla varmaan kurja olo, mut sä selviät. Äläkä turhaan funtsaa mitä muut ajattelee, kun perut hääkutsuja. Ihan sama. Eikä sun tarvitse perua muuta kuin sun puolen vieraat. Jos mies ei hokaa perua omia vieraitaan niin voi voi...

 

Tsemppiä! Vaikuttaa tosiaan siltä että mies on etsinyt ulospääsyä, mutta on ollut liian pelkuri puhuakseen kunnolla tunteistaan. Muista että sussa ei oo mitään vikaa! Ja jos on tosi paha olo niin soita jollekkin ja pyydä josko voisitte kyläillä tai vaikka käydä edes kahvilla tms. huomenna. Pienikin "hengähdystauko" yksinäisyydestä auttaa. Ei sen tarvitse olla edes mikään kovin läheinen ihminen, jos kerrot tilanteesi ja pyydät apua niin moni sitä mielellään antaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat