Vierailija

Moikka! Olen 34-vuotias teinien äiti. Rupesin käyttämään mäkikuismaa (jokainen voi googlata) ahdistukseen ja yöllisiin paniikkihäiriöihin. Tiedän, että on vastavaikutus e-pillereihin ja infosin tästä miehellenikin, että voi vaikuttaa ehkäisytehoon.

Olen käyttänyt tuota mäkikuismaa nyt 19 päivää/2tbl.pvä.. 

Menkat alkoivat 15pvä ja kesti 4pvää, tosi paljon vuodin ekana yönä.Hieman hyytymiä joukossa (normimenkat siis, runsaat alussa, kestivät vain 1-2pvän vähemmän ja loppuivat kuin seinään)

Menkkojen jälkeen HETI seuraavana päivänä alkoi omituinen alavatsan nippailu,vihlaisu vasemmalla puolen ja vetinen valkovuoto??,ylenpalttinen emättimen kosteus..Kesti sen 4pvää.. Nippaili kävellessä ja istuessa. Ei noustessa tms. 

Me kun pupuilemme aika jatkuvasti (seksielämämme on vilkas)..

Nyt edelleen on jatkunut tuo alavatsan nipistely, vihlaisu, jomotus,polttelu..Edelleen vasemmalla ja tänään pikkaisen keskellä alhaalla..Häpykummun lähellä..Ja sitten koko alavatsassa.

Ei tuo jomotus ole edes pahaa, sen tuntee mutta ei todellakaan tarvetta lääkitykselle.

Tottakai toivon, että olisin raskaana..Vauvakuumeillut kauan mutta mies ei ole enää innostunut.Jos mäkikuisman takia tulen raskaaksi niin abortti ei tule kyseeseen (ellei selviä että vauva on vammainen).

Onko kenelläkään kokemusta menkkojen jälkeen alkaneesta oireilusta:ovis, raskaus tms..Ihan mitä vain. Vielä tässä pitää odotella uusia menkkoja joulukk puolenväliin enkä oikein edes ilkiä testiä mennä ostamaan koska epäilen että ei tämä raskautta kuitenkaan ole..vaikka toki mahdollinen..

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat