Minkä ikäiset lapset käyttävät Kuomia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (17)

Kommentoin juttua "Minkä ikäiset lapset käyttävät Kuomia"? Kuomat ovat laadukkaat ja kauniit kengät ja heillä on myös lämpimiä aikuisten jalkinemalleja. Miksi väitätte, että Kuoma kengät kannattaa jättää hankkimatta? 

Vähän 7-vuotias lapsenlapseni rutisee kuomista mutta huomasi ensilumen tultua, miten mukavat ovat pulkkamäessä ja helpot pukea jalkaan. Myös 5-vuotias pitää tosi mielellään ja perhessä onkin joka kokoa aina 37 nroon asti. Minä, 60-vuotias, käytän jo toisia kun ensimmäiset meni puhki. Käytin niitä 10v. Nyt myös miniä on hankkimassa. 13 vuotias ei enää suostu käyttämään.

Meillä yläasteikäisetkin pitävät pulkkamäessä tms. Aikanaan perhepäivähoitaja kehui, että Kuomat ja huopatossut ovat kaikista lämpöisimmät talvikengät. Pienemmät lapset tykkäävät, kun on helppo laittaa jalkaan.

"Suostuvat käyttämään"?? Vanhemmat ovat vastuussa lapsista ja päättävät asianmukaiset vaatteet, tietenkin kuunnellen lapsia, mutta päättäväisesti.

Täytin 19 äskettäin ja en kuomiani ole mihinkään vaihtamassa ! Parhaat ja lämpimimmät kengät mitä on talveksi ! Ja hyvin saa kovemmilla pakkasilla villasukat alle ! :-) Sopivat talvella kaikenlaiseen tekemiseen.

Meillä eskarilainen ja tokaluokkalainen tyttö. Molemmilla on Kuomat olleet joka talvi ainakin pakkaskelin kenkinä (ainoat, joihin saa suosiolla villasukan mahtumaan), eivätkä koskaan ole rutisseet. Tälle talveakin on hankittuna. Eskarilainen halusi nyt jo alkutalvesta omansa käyttöön juurikin siksi, että hermo ei kestä muiden kenkien pukemista. Vanhemman tytön kapeaan jalkaan muut kengät yleensä paremmat ja on näppärämpi pukijakin.
Myös iskä 45v osti Kuomat pari talvea sitten

Meillä ei ollut yksikään Kuomia. Putkimalliset kengät, kuin kumisaappaat. Heiluu jalassa ei tule millään jalkaan "kiinni" vaam jatkuvasti pidettävä kiinni että pysyvät jalassa. Aiheuttavat siten helposti jalka- ym. vaivoja. 

Mitä tuohon lämpimyyteen ja villasukan käyttötarpeeseen tulee. Ei ole koskaan tarvittu villasukkia kun ei käytetä puuvillasukkia talvisin. Jalkaan villasekoite tai tekniset sukat ja hyvin pärjää kovillakin pakkasilla muillakin kengillä.

meillä pian 10v täyttävä tyttö käyttää mielellään Kuomia. Kuomat on helppo heittää jalkaan, ne ovat kevyet, ei kiristä , ei purista, ei ole nauhoja jne

Ja ovat niin lämpimät

Itsekin ostin itselleni  Kuomat ja WAU parempia ulkoilu kenkiä ei löydy pakkasella ovat aivan ihanan lämpimtä, ja tosiaan ei purista, ei kiristä, ei tartte nauhoja laitella ei mitään. Ihan on kuin sukkalissaan kävelisi <3 Suosittelen kaikille

Meillä on toki myös hienostelu kengät, loskakelin kengät, kurasaappaat juhlaknegät jne talveksi, eli yksillä ei joka säällä pärjää

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat