Vierailija

Onko karsastus aiheuttanut lapselle mitä tahansa hahmotusongelmia? Meillä 6-v pojalla voimakas piilokarsastus ja ajoittainen ilmikarsastus ulospäin. Näkee kaksoiskuvia. Eskarissa huomautettu pojan hahmotusongelmista. Peräänkuulutan karsatuksen vaikutusta pojan hahmotusongelmiin. Silmäpolilla käytiin ekan kerran pojan ollessa 4-vuotias. Nyt viimeisin käynti syyskuulla,silloin lääkäri sanoi leikkauksen  olevan ainut hoito, mutta kuulemma ei vielä. Vasta sitten kun menee kouluun. Ihmettelen toisaalta miksi leikkausta odotetaan.

Kommentit (3)

Pojallani nyt 7v ollut karsastus jo vauvasta asti. Peri sen isältään jolla sama ongelma, Pojalla ollut peittohoito kaksi-vuotiasta. Peittohoito kesti eskari vuoden loppuun. Pojalla ollut vaikea hahmottaa tarkempia asioita esim eskarissa. Käytiin karsastus kirurgin juttusilla nyt syksyllä, mutta koska silmät suht suorassa laseilla niin leikkausta ei tule.Näkö oli heikentynyt karsastavasta silmästä ja peittohoito iltaisin jatkuu.

Onko teillä peittohoito menossa? Lääkärit ei yleensä leikkaa ennen kuin lähempänä koulu ikää, koska silmä kasvaa ja kehittyy niin nopeasti että karsastus saattaa palata jos liian aikaisin leikataan. Meillä nyt ainut keino pelastaa laiskan silmän näkö on peittohoito. Sitä jatketaan kahdeksaan vuoteen saakka

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat