Vierailija

Osaisiko joku auttaa ja vinkata 8 vuotiaalle tytölle sopivaa ps3 peliä. En voi lahjan saajalta udella, kun koko pelikonsolin saaminen on yllätys. Onkohan jotain eläintenhoito/ hevostelujuttuja?

Kiitos jo etukäteen, jos vaivaudut auttamaan joulumuoria :)

Kommentit (5)

Mun käsittääkseni PS3:lle ei oo kauheesti "lasten pelejä", varsinkaan mitään mainitsemiesi kaltaisia tyttötyttö-pelejä. :( Meillä on Wiille pari eläinhoitopeliä ja kirjastosta lainattuna ollut sellainen heppojenhoitopeli, mutta pleikkarille en oo tosiaan oikein vastaavia löytänyt.

Mutta! Meidän 8-v tyttö tykkä pleikkarilla pelata esim Little Big Planetia. Yksinään sitä ei tuon ikäinen kovin pitkälle pelaa, mutta aikuisen tai vähän isomman lapsen kanssa onnistuu kivasti, siinä voi myös käyttää paljon aikaa sen hahmon pukemiseen jne (kuten meillä tuntui suurin osa peliajasta kuluvan, hih), eli on aika kiva.

Sit Lego Harry Potterit on olleet kovaa kamaa, niissä pärjäis varmaan melkeinpä yksinäänkin, meidän neito ei vaan yksinään tykkää pelailla joten sitäkin oon hänen kanssa pelannut mukana. Muutkin lego-pelit on varmaan kivoja, meillä vaan toi Potter on tällä hetkellä niin kova juttu muutenkin... :)

Sit Ratchet & Clank-pelit on ollut ihan tykättyjä, mut ne ei kyllä oo mitään "tyttöjen" pelejä, sellaista vähän kiltimpää räiskintää. Sopii lapsille kuitenkin.

Happy Feet on kans ihan kiva varmaan tytölle, se on kans aika helppo ja siinäkin on kaksinpelimahdollisuus (kuten myös joissain rachet & clankeissä on 2- tai 4-peli mahdollisuus).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Shrek forever after toimi meidän 8-v tytöllä. Mut ei sekään mikään tyttöjen peli varsinaisesti, räiskintää ja ongelmanratkaisua.

Sen en pitäisi olla mikään ongelma että ei ole "tyttöjen peli", mikä se sitten onkaan :D Tytötkin on ihan hyvä opettaa käyttämään aivoja pienenä, ettei aina vaan taktisia pelejä pojille ja pukuleikkejä tytölle. Tuo Shrek on hyvä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat