Miten olette varautuneet taloudellisesti perheen perustamiseen?

Vierailija

Miten olette varautuneet taloudellisesti perheen perustamiseen? Paljonko säästöjä tai sijoituksia vai menettekö ihan tuilla? Ovatko vanhempanne avustaneet perhettänne taloudellisesti tavaroilla tai rahalla?

Kommentit (3)

Minulla ei ole vielä lapsia mutta vastaan silti. Olemme säästäneet lasta varten rahaa, eli kuukaudessa x määrä rahaa eriliselle tilille. Sitten kun on muksu tullakseen niin on rahat vaunuihin ja vaatteisiin valmiina. Olen myös päättänyt että säästän lapsilisistä niin paljon kuin pystyn kyseiselle tilille ja avaan vielä toisen tilin lapsen nimille. Sen tilin lapsi saa sitten käyttöönsä kun lähtee opiskelemaan. :)

Ennen lapsia meillä oli rahaa ihan hyvin. Ei tarvinnut säästää lasta varten. Etukäteen minäkin ajattelin säästää lapsilisät lapsille, mutta todellisuudessa niin ei käynyt. Kulut lisääntyvät perheen ja lasten kasvaessa, mutta tulopuoli ei ainakaan äitiyslomien ja hoitovapaiden myötä kasva. Kyllä ne lapsilisät ovat meneet normaaliin elämiseen, ruokaan, lastenvaatteisiin, harrastuksiin yms.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat