Ennustaako raamattu avioliittoinstituution romahduksen lopunaikana 666?

Vierailija

Raamatun profetiallinen sana tuo esille lähes 2000 vuoden takaa sen mitä tapahtuu ihmiskunnassa viimeisinä päivinä. Vanha Biblia kääntää 1 Tim 4:1 tarkasti, sillä on kyse viimeisistä ajoista, eli viimeisistä päivistä.

1 Tim 4:3:ssa oleva sana kieltävät voitaisiin myös kääntää sanalla kieltäytyä menemästä naimisiin. Raamatun sanan mukaan avioliitto on Jumalan asetus miehen ja naisen välille. Homoavioliitoissa ihmiset kieltäytyvät menemästä naimisiin Jumalan asettamalla ja säätämällä tavalla. Raamatun profetiallinen sana on tuonut esille sen kuinka lopunaikana ihmiset eivät mene enää naimisiin Jumalan säätämällä tavalla. Homoavioliittolain hyväksyminen toteuttaa Jumalan sanan profetian ja todistaa Jumalan sanan olevan totta.

Raamattu tuo myös sen esille kuinka monet uskovat tulevat luopumaan uskosta väärien oppien tähden. Tämä luopumus on kytketty siihen hetkeen kun ihmiset hylkäävät Jumalan säätämän avioliittokäsityksen. Ikävää ja valitettavaa on myös, että monet uskovat tulevat antamaan periksi valheelle ja hyväksyvät väärän avioliittomallin, koska he pelkäävät suvaitsemattomuuden leimaa enemmän kuin Jumalaa. Se mitä on nyt tapahtumassa on profetoitu tapahtuvaksi Jumalan sanan totuuden kautta jo kaksituhatta vuotta sitten.

Tosta kopsin.

http://www.kotipetripaavola.com/arkkipiispanRaamatunvastainenmielipide.html

Hui ku pelottavan ajankohtaisesti toi osuu. Onkohan toi kaikki totta vai jonkuu omaa tulkintaa?

Kommentit (1)

Todistettu on!! Totta!! Armollinen Jumala loi homouden rangaistukseksi heidan isoisoisovanhempiensa synteihin, viidenteen polveen. Uskova kanssaihminen voi toimia Jumalan katena ja toteuttaa Jumalan rankaisun loppuun, esim. kivittamalla kuten Raamatussa maarataan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat