Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsilisien määrät alenevat 8,1 prosentilla

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (6)

535mk:lla sai huomattavasti enemmän tykötarpeita kuin alle 100 eurolla. Niin on raha Suomessa menettänyt arvoaan, että varattomat ovat nyt köyhiä. Ilman ja lapsilisien kera.

Taitaa tuon kokoinen alennus korjaantua tonnin sijoituksella/lapsi, 10%:n tuotolla. Löytyy aika paljon sopivia rahastoja. Koko lapsilisän voisi poistaa ja laittaa verotukseen lapsivähennyksen niin tulee säästöjä myös lastenhuollosta. Lapselle talletus heti kun syntyy niin ei tarvi lapsilisää sen paremmin kuin opintotukeakaan.

ay maksun verovähennys pois,tällä säästyisi eikä lapsilta tarvitsisi ottaa.ay ainoa oikea veropatiisi suomessa.mutta demari vie mieluummin ruuan lapsen suusta kuin tätä lähtisi korjaamaan.

Onneksi oma lapsi 17vee. Mutta silti tämä on hölmöä. Sellainen tuki joka on monessa perheessä tarpeen. Ehkä ei niissä rikkaissa kokkari-perheissä, mutta meillä taviksilla.

Tota ay-maksun verovähennysoikeutta ihmettelen, koska se ei ole tasa-arvoinen. Harvinaisimmille aloille ei löydy omaa liittoa ajamaan asioita. Silloin joutuu tyytymään kassaan, ja maksaa muiden ammattiliittoja verotuksessa, vaikka itse jää ilman tukea. Sitten saa kuunnella kuinka niillä rahoilla on käyty ammattiliiton kustantamina teatterissa ja konserteissa. Todella väärin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat