Seuraa 

Moikka kaikki!Olen vähän huolissani vauvan viime aikaisista liikkumisista... Aikaisemmin masussa tuntui kunnon muljahteluita ja vauva oli selkeästi hereillä noin klo 8, 12, 17 ja 21. Tosin noinakaan aikoina ei liikkeitä kauaa tuntunut, mutta kuitenkin ihan kovia muljauksia. Nyt on pari päivää ollut huomattavasti hiljaisempaa. Jotain pientä luulisin välillä tuntevani, mutta en voi niistäkään olla ihan varma. Onko tälläinen ihan normaalia vai pitäisikö tässä jo hakeutua äitiyspolille? Huolettaa mikä vauvalla on vialla!

Kommentit (2)

kyllä sinuna soittaisin neuvolaan jos kovasti liikkeet vähenee..koska näillä viikoilla vauvan pitäisi vielä liikkua paljon. en halua pelotella tietenkään, mutta kannattaa varmistaa kuitenkin.

Kuule. Vauva voi pitää rauhallisempia päiviä, just juttelin ystäväni kanssa jolla viikkoja 29+ ja kertoi, että oli ollut muutama hiljainen päivä. Itselläni on viikkoja 26+2 ja liikkeitä tuntuu, mutta myös hetkiä jolloin ei niin selvästi. Neuvolassa 25+0 sydänäänet oli vahvat, vaikka sinäkään päivänä liikkeitä ei ollut mainittavasti. Istukka on edessä ja vaimentaa potkuja edelleen! Älä huolehdi, varmasti liikkeet vahvistuvat aikaa myöten. Itse löysin sun tilanteessa täällä haulla " liikkeet" samaa asiaa käsitteleviä pinoja, joista sain itsellenikin rohkaisua!

Mukavaa Odotusta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat