Vierailija

Niin, kaunko säilyy pelkän sokerin kanssa survotut puolukat jääkaapissa?

Kommentit (9)

Puolukassa on paljon happoa joten säilyy hyvin. itselläni on kylmässä jääkaapissa tai äidin kellarissa (silloin kllä tiiviissä purkissa)säilynyt vuodenkin. Anopilla pahentui neljäsä kuukaudessa. Erona ehkä se että anopin marjat ehtivät olla jonkin aikaa lämpimässä ennen jääkaappiin päätymistään tai sitten anopin jääkaappi oli lämpimämpi. Pahentumisen huomaa aistinvaraisesti: ne homehtuvat tai käyvät - jälkimmäistä aika harvoin koska ovat niin happamia.

sokeroimaton puolukkasurvos säilyy todella kauan jos pitää kylmässä ja puolukat nesteessä..sokeroitu vähän vähemmän aikaa,mutta kuitenkin pitkään sekin.ei kun syöt vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tämä minun on muovipurkissa, folio päällä. Survottu muistaakseni marraskuussa ja nyt meinasin sitä syödä, mutta en tiedä uskallanko? Ei maistu käyneelle.

Antsu

Säilöin puolukat survoksena lasipurkeissa (täynnä, ei ilmatilaa) syksyllä 2003 ja laitoin maakellariin.

Siellä lämpötila kesällä 10-14 astetta celssiusta ja talvella 3 - 8 astetta. Viimeinen purkki on jääkaapissa ja sitä voi hyvin syödä eikä maistu homeelle vaan puolukkahillolle. Että kyllä säilyy.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat