Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Turun Kokoomus erotti kaupunginvaltuuttunsa Pauli Kossilan kahdeksi kuukaudeksi, rangaistukseksi siitä että Kossila oli äänestänyt Turun kaupunginvaltuuston budjetista väärin kokoomuksen linjan vastaisesti.

 

Lisäksi Kossila oli vihjaillut kokouksessa oman kokoomusryhmänsä vaaliraha -kytköksistä (mikäs muukaan, kuin HYVÄ VELI-verkosto) ja pahoitellut jopa sitä, että kuinka vaalirahaa ei onnistuttu jakamaan kaikille tasapuolisesti. Se kun on julkinen salaisuus, kuinka vaaliraha vaikuttaa kaupunginhallinnon kaikkiin päätöksiin myös Turussa.

 

Vapaamuurareilla kun ei saisi olla lainkaan empatiakykyä ja jos joku Turunkin kaupungin pienen vapaamuurari-eliitin sisäpiirissä toimiva kunnallispoliitikko alkaa vuotamaan näitä pienen kokoomusvetoisen vapaamuurariveljien touhuja edes kaupunginvaltuuston palaverissa, niin tuloksena on rangaistustoimenpiteet.

 

Turun kokoomuksen vapaamuurariedustajat olivat tuohtuneita Kossilan esittämistä väitöksistä ja pitivät niitä "perättöminä". Kossila sanoi vielä YLE:lle, että hän tarkoitti vaalirahaa, josta ei julkisesti saisi puhua, kuinka suuri vaikutus sillä on kaupunginvaltuustossa.

 

Muutama ihminen päättää asiat 

 

Pauli Kossila on Turun kokoomuksessa alusta asti leimattu oman tien kulkijaksi ja ryhmäkurin vastustajaksi. Hän vastusti jo vaalikampanjassaan toriparkkisuunnitelmaa, jota hän pitää "torstona". 

 

Mielestäni on erinomaista, että kokoomukseen on onnistunut soluttautumaan toisinajattelijoita, joiden viisaus voisi jo vihdoin alkaa muuttamaan tämän öykkäripuolueen yhteistä konsensusta. Sillä se mitä julkisesti Kokoomus on saanut viimeisinä vuosina aikaan Suomessa, näkyy yhä suurempana valtiollisena köyhtymisenä ja henkisenä pahoinvointina. Ei ankeiden lähiöidenkään henkisesti ja fyysisesti pahoinvoivat ihmiset tykkää katsella ylimielisten kokoomuspellejen irvailevia naamoja Iltapäivälehdistä. 

 

Kyllä köyhentyvä Suomen kansa näkee näiden konnien läpi ja haluaisi muutoksen, mutta tämä muutos on yhä haastavampi toteuttaa millään eduskuntavaaleilla, koska korruptio on jo niin syvälle istutettu muutamien eduskuntapuolueiden sekä kunnanvaltuustojen sisäpuolelle. Mutta muutos voi tapahtua vasta sen jälkeen, kun mädät omenat ollaan saatu pois järjestelmän ytimestä. 

 

Linnanjuhlatkin on tässä yhtälössä kuin tämän erään satoja vuosia sitten eläneen satusedän "Keisarin uudet vaatteet". Eliitti juhlii ja öykkäröi iloisesti televisiokameroiden edessä ja elää edelleen siinä hypnoosissa, että kun eliitillä menee hyvin, niin myös Suomella menee hyvin". On uskomatonta miten tämä hyvinvointivaltio niminen triggeri tehoaa edelleen varsinkin kokoomuksen sisällä sen kannattajiin. 

 

Mutta kun keisarilla ei ollut vaatteita ja hän ei sitä itse nähnyt. Mutta kukaan keisarin ympärillä oleva alamainenkaan ei uskaltanut kertoa keisarille, ettei hänellä ollut vaatteita. Mutta kuka kertoisi kokoomukselle, ettei Suomessa ole enää hyvinvointivaltiota?

 

Suomen valtio on köyhdytetty jo 13 % Nordean laskelmien mukaan ja jos vielä keskiluokkakin kuvittelee, että kaikki on hyvin. Mutta mitenkäs suut pannaan, kun Suomi alkaa leikkaamaan palkkoja alas jopa 20 % ja sitten 40 %. Asuntojen hinnat romahtavat tässä väistämättömässä muutoksessa myös ja joko sitten ääri-porvaritkin alkaisivat herätä tästä kapitalistisesta hyvinvointivaltio nimisestä psykoosista ? 

 

Pääoma karkaa Suomesta veroparatiiseihin ja ryöstäjinä toimivat etunenässä monikansalliset yhtiöt. 

 

Mitä vähemmän rahaa jää kiertoon, niin sitä enemmän ostovoima heikkenee ja Suomen valtio köyhtyy. 

 

Tämä lisää työtömyyttä räjähdysmäisesti ja heikentää myös valtion kilpailukykyä, jonka monikansalliset yhtiöt ovat saaneet lamaannutettua. Mutta EU:n ja USA:n vapaakauppasopimus tulisi vielä lopulta muuttamaan Suomen yhdeksi skandinavian ylivoimaisesti köyhimmistä maista. Suomen hyvinvointivaltiota ei ole enää ollut moniin vuosiin. Tämä on täysi valhe, että täällä menisi valtion väestöllä hyvin. YT-neuvottelut ovat seurausta talouden nollakasvun aikaansaamasta suurtyöttömyys-aallosta ja eliitin tavoitteena on luoda Saksan tyyliset halpatyövoima markkinat. 

 

Eduskunnassa on tällä hetkellä vain tasan yksi kansanedustaja, joka uskaltaa kyseenalaistaa julkisesti nämä yhä laajenevat halpatyömarkkinat. James Hirvisaari (m11) on laatinut eduskunnalle kirjallisen kysymyksen "kuntouttavasta työtoiminnasta". 

 

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_927_2014_p.shtml

 

"KK 927/2014 vp - James Hirvisaari /m11 

 

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN MORAALITTOMUUS

 

Eduskunnan puhemiehelle

 

TE-toimistossa tehdään työttömälle kahdenlaisia suunnitelmia. Työllistymissuunnitelma laaditaan yhteistyössä silloin, kun työtön ensimmäisen kerran ilmoittautuu työnhakijaksi. Tätä suunnitelmaa päivitetään ja se allekirjoitetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä. 

Työllistymissuunnitelmaan kirjataan automaattisesti myös kuntouttavan työtoiminnan mahdollisuus, jos työnhakija ei työllistymissuunnitelman laatimisen aikana vaadi kuntouttavan työtoiminnan poistamista suunnitelmasta. Tietyn ajan kuluttua laaditaan aktivointisuunnitelma, joka konkretisoi työllistymissuunnitelmaan kirjatut toimet. Jos työllistymissuunnitelmaan sisältyy kuntouttava työtoiminta, niin kieltäytyminen aktivointitoimista ei ole mahdollista ilman sanktiota. Työtön löytää itsensä joko pussittamassa ruuveja ilman palkkaa tai menettää työttömyysetuutensa.

 

Kuntouttavaa työtoimintaa on väärinkäytetty jo pitkään. Esimerkiksi Sipoossa paikallisen matkahuollon palvelut on siirretty tuotettaviksi osana kuntouttavaa työtoimintaa. Ruotsalainen silmälasiyhtiö Favoptic käyttää rovaniemeläistä kuntoutustyöpajaa postituspalveluihinsa. Rovaniemen monitoimikeskuksen työpajassa pakataan kehyksiä kokeiltavaksi ja käsitellään tilaustietoja.

 

Kuntouttavaan työtoimintaan sijoitetaan täysin työkykyisiä ja työhaluisia henkilöitä, joiden työttömyys on kestänyt yli 500 päivää. Sellaiset henkilöt, joilla on jokin avoimille työmarkkinoille siirtymistä haittaava terveydellinen haitta, ohjataan lakisääteisesti muiden sosiaalipalveluiden pariin. Kuntouttavaan työhön kelpaavat siis vain täysissä ruumiin ja sielun voimissa olevat henkilöt. Työntekijät eivät ole kuntoutuksen tarpeessa sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä heidän ainoa "vammansa" on yli 500 päivää kestänyt työttömyysjakso.

 

Yleisen oikeustajun ja moraalikäsityksen mukaan työttömillä teetettävä ilmainen työ, josta laskutetaan yrityksiä tai yksityisiä tai korvataan virkasuhteessa tai muuta julkishallinnossa tarvittavaa työtä tai teetetään sitä alihankintana, on väärin ja lain vastaista. Se on myös useiden Suomen allekirjoittamien, mm. ILO:n ja YK:n kanssa allekirjoitettujen, kansainvälisten sopimusten vastaista.

 

Sen lisäksi, että näillä toimilla vääristetään markkinoita, niillä ei juuri ole ollut työllistävää vaikutusta. Työttömien passiivisuuden on kuntaliiton toimintakykymittareiden mukaan osoitettu olevan pelkkä myytti, ja esimerkiksi lakia kuntouttavasta työtoiminnasta ollaan muuttamassa juuri siksi, että asetettuja työllistymistavoitteita ei ole saavutettu.

 

Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:

 

Millä toimenpiteillä aiotaan varmistaa, että jatkossa työkykyisiä ja työhaluisia henkilöitä ei käytetä orja-asemassa olevana ilmaistyövoimana vääristäen samalla markkinoita?

 

Helsingissä 2 päivänä joulukuuta 2014

 

James Hirvisaari /m11"

 

On hyvä jos tämä kirjallinen kysymys noteerataan edes eduskunnassa. Mutta kaikki Suomen sisäinen korruptio ja Suomen kansalaisten taloudellinen kyykytys on tultava loppuun, koska tämä "kuntouttava työtoiminta" on valtiollinen työ-keskitysleiri. Vaikka se on ILO:n sekä YK:n kanssa allekirjoitettujen kansainvälisten sopimusten vastaista toimintaan, niin HYVÄ VELI-verkostojen vapaamuurarit ovat saaneet korruptoituneen eliitin EU-lakien avulla tämän laittomuuden pyörimään Euroopan EU-maissa.

 

Alas orjatyö ja alas HYVÄ VELI-korruptio. Suomi takaisin Suomalaisille ja pankkiireille pitäisi laatia samanlaiset rangaistukset, kuin Islannissa. Eli suorat etsintäkuulutukset päälle ja Interpol asialle, niin johan on kumma, jos ei nämä globaalit valtionryöstäjät pakene konttoreineen täältä ulkomaille. Euroopan keskuspankin takana olevat pankkiiritahot kuuluvat samaan kansainvälisen valtionryöstäjien rikollisuuden sarjaan. Täysiä konnia kaikki, jotka tulisi kaikki tuomita Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa.

 

Lähde: 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/hyva-veli-verkosto-vihjailut-saivat.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat