Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Venäjän suurimpiin kuluva tietotoimisto RIA Novosti on julkaissut suomalaisten aktivistien alullepaneman vetoomuksen suomen hallinnon ja median harjoittamaa russofobiaa vastaan. 

 

Tässä itse uutinen käännettynä suomeksi:

 

"MOSKOVA 3. joulukuuta - RIA Novosti.

 

Suomalaiset keräsivät allekirjoitukset tukeakseen ystävyttään Venäjään,

Suomalaiset aktivistit järjestivät adressin sosialisessa verkossa, jossa he tuomitsevat Suomen valtion sekä median venäjän-vastaisen aseman ja haluavat säilyttää suomen itsenäisyyden.

Adressi on suunattu Venäjän presidentille Vladimir Putinille ja sen julkaisuhetkellä adressi sisälsi yli 1700 allekirjoitusta.

 

Saatekirjeessä aktivistit kertoivat omista motiveistään, korostaen, että eivät hyväksy suomen liittymistä natoon eikä ystävyys/kauppasuhteiden tuhoamisen sanktioiden avulla.

Me olemme monesti valittaneet valtion päättäjille meneilään olevasta vastakkain asettelusta Venäjää vastaan, Suomen mediassa sekä laittomasta yhteistyösopimuksesta nato:n kanssa. 

Meidän nykyistä valtionjohtoa ei kiinosta meidän mielipide, kertoivat aktiiviset kansalaiset.

Teksti valitus kuuluu seuraavasti:

 

(Adressin sisältö)

Vastoin Suomen valtamediassa esitettyjä valitettavan yksipuolisia ja negatiivisia poliittisten päättäjiemme julkilausimia, Meillä on tahto välittää teille Suomen kansalaisina sen yhteisen mielipiteen, jota maamme valtamediat ei halua tuoda esiin.

 

- Me emme halua mitään konfliktia Venäjän kanssa.

 

Me emme halua sotilaallista liittoutumista NATO:n sotilasliittoon.

 

Me emme tue päättäjiemme negatiivisia ja diplomaattisesti ala-arvoisia Venäjän vastaisia lausuntoja.

 

Me emme tue poliittisten päättäjiemme häpeällistä käyttäytymistä Ukrainan kriisin aikana.

Me emme halua osallistua mihinkään sotatoimiin EU/NATO:n puolesta.

 

Olemme edelleen demokraattisten arvojen mukaan puolueeton ja liittoutumaton maa ja aiomme puolueettomana pysyä myös jatkossa.

 

Me emme koe Venäjää uhkana, kuten päättäjämme antavat vasten yleistä tahtoa ymmärtää.

 

Me koemme tärkeäksi ylläpitää Venäjän kanssa hyvät suhteet, niin poliittisesti kuin kauppasuhteissakin.

 

Me kunnioitamme keskenäistä naapuruussopimusta, vaikka päättäjämme juridisesti yrittävät mitätöidä sen vastoin Suomen kansan tahtoa.

 

Me puolueettomana Suomen kansana toivomme, että tämä viestimme tavoittaa Venäjän ylimmät päättäjät, sillä tämä viesti on aito tervehdys, aidolta Suomen itsenäiseltä kansalta itseltään.

 

Allekirjoittaneet: Suomen itsenäinen ja puolueeton kansa"

 

 Yllättäen Suomen sisäinen eurostoliiton media oli tästä asiasta täysin hiljaa, kun russofobian lietsonta Suomessa kuuluu YLE:n sekä Helsingin Sanomien turvallisuuspoliittiseen agendaan. 

 

Kun Suomen kansa pitäisi saada peloteltua Venäjän uhalla, mutta tätä itse pääongelmaa Naton ja USA:n armeijan uhkaa ei kerrota mediassa. 

 

Sitten kun tietoisuus on herännyt ja yksilö herää, niin tämä kaikki median syöttämä valhepropaganda jostain Venäjän uhasta ei enää vaikuta pelolla mieleen. Vaan siitä herää suuri kutsumus alkaa avaamaan myös muiden silmät auki tältä laajemmalta todellisuudelta, jossa mieli on vapaa näiltä median syöttämiltä valheilta. Lopulta sionistien syöttämä Hasbara-puppu ei enää mene läpi tietoiseen mieleen. 

 

Lähde: http://ria.ru/world/20141203/1036421353.html#ixzz3KrZKcOvw

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/venajan-suurin-tietotoimisto-julkaisi.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat