Vierailija

YLE:n A-Studiossa keskusteltiin torstaina yhteiskuntasopimuksesta. Paikalla olivat mm. Dan Koivulaakso (Vas.), Eero Lehti (Kok.), Elina Lepomäki (Kok.) ja STTK:n Antti Palola.

1991 Esko Ahon hallituksen tarjoama yhteiskuntasopimus ei onnistunut, koska siihen ei suostuttu. Tuohon orjasopimukseen olisi kuulunut huomattavat palkkojen alenemiset. Valtio aloittikin markan devalvoimisen.

 

1999 kaatui Keskustan työreformi, jota arvosteltiin jälleen työntekijöiden aseman huonontamisesta.

 

Nyt Kokoomus ja Keskusta ovat nostaneet jälleen tämän työväenluokkaan kohdistetun köyhdyttämisojelman, joka tunnetaan tällä kerralla nimellä "yhteiskuntasopimus". Todellisuudessa yhteiskuntaorjasopimus. Siinä työntekijöiden palkkoja aletaan leikkaamaan ja työttömät pakotetaan ns. miniduuneihin, joilla ei tule taloudellisesti toimeen. Tämän tarkoitus on tuhota hiljalleen keskiluokka.

 

Saksassa on ollut jo useita vuosia käynnissä ns. miniduuneihin perustuva systeemi. Siellä työväenluokan kilpailu ollaan tuhottu vuosi vuodelta, kun työttömät pakotetaan karenssin uhalla vaikka siivoamaan vain n. 400 eurolla/kk. Mutta siihen päälle nämä köyhät miniduunien tekijät joutuvat valtiolta hakemaan sosiaaliavustuksia. Tämä malli on juuri se, mitä Kokoomus ja Keskusta on nyt ajamassa suomeen tällä yhteiskuntasopimuksella.

 

Suomen valtion yhä syvempi köyhtyminen johtuu Euroopan keskuspankin ja muutamien muiden yksityisomisteisten pankkien valtionryöstöstä, sillä nämä pankit ovat putsaamassa vielä koko suomen tyhjäksi ja muuttamassa siitä skandinavian köyhimmän kehitysmaan.

 

Kaikki tämä köyhtyminen on seurausta siitä, kun Suomen pankilla ei ole enää oikeutta luoda itse valuuttaansa. Vaan nyt valuutta on jouduttu lainaamaan näiltä valtion ryöstäjiltä (mm. Euroopan keskuspankki/EKP).

 

Itse pankkiirit, jotka tätä valtioiden ryöstöä harjoittaa eivät tätä tee rahan vuoksi. Vaan siellä on taustalla syvempi motiivi koko maailmanherruudesta, johon tämä mm. Illuminatiksi itseään kutsuva valtaeliitti perustaa toimintansa. "Anna minun hallita rahajärjestelmää, niin en enää välitä kuka säätää lait", sanoi pankkiiri Mayer Amschel Rothschild jo 1800-luvun puolella.

 

Euroopan union on ollut alusta lähtien tämän pienen valtaeliitin juoni uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi.

 

Lähteet: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/yhteiskuntaorjasopimus-on-taas-poydalla.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat