Vierailija

Olen huolestuneena seurannut, miten media ainoastaan rummuttaa homoavioliittolain puolesta, ja kaikki lain vastustajat leimataan typeriksi, suvaitsemattomiksi, homofoobikoiksi ja jopa pahoiksi.Toivoisin että jokainen katsoisi silmiä avaavan ja järkyttävän dokumentin "Mitä homoavioliitot tekivät Massachussetsille" tv7.fi arkistosta. Laki on ollut siellä vuodesta 2004 ja koko yhteiskunta on täydellisesti muuttunut, vaikka samalla tavoin kuin Suomessa vakuutettiin, että kyse on vain tasa-arvosta eikä" laki ole keltään pois, joten ei ole syytä vastustaa sitä". Nyt heterot ovat toisen luokan kansalaisia, joilla ei ole sananvaltaa edes omien lastensa kasvatukseen, homoja suositaan jopa adoptiovanhempina ja moniavioisuutta ajetaan. Pride viikolla jokaisen poliitikon on osoitettava sateenkaarilipulle kunniaa ja marssittava pride-marsseilla. Mielipiteen ja ilmaisunvapautta ei enää ole. Suvaitsevaisuus onkin todellisuudessa aggressiivista suvaitsemattomuutta. Sama kehitys on alkanut välittömästi jokaisessa maassa, jossa laki on tullut voimaan. Toivoisin, että kaikki lain lukisivat myös kasvatustieteen professori Tapio Puolimatkan kirjan "Lapsen oikeus isään ja äitiin". Siinä on useita esimerkkejä myös homoseksuaaleista, jotka itse vastustavat homoavioliittoja. Jotkut ovat kärsineet  isättömyydestään, kuten eräs kahden lesbo"äidin" kasvattama poika, joka huutavaan isänrakkauden puutteeseensa alkoi jo 13 vuotiaana hakea vanhempien miesten seksiseuraa. Kauhea on myös kahden homo"isän" adoptoiman ja hyväksikäyttämän pojan tarina. Poika ei saanut apua vaikka haki, sillä "isät" syyttivät sosiaalityöntekijöitä homofoobikoiksi. Vielä voimme vaikuttaa äänestämällä!

Kommentit (3)

Katsoisimpa mielummin Ruotsiin päin, sekun on paljon enemmän "suomimainen" kuin mikään Massachussets. Adoptiohommat hoituvat samoilta suunnilta kuin Ruotsissa jne. Amerikassa on ihan omat juttunsa. Tiedät itsekin ettei Suomesta tule mitään homojen planeettaa. Ruotsissa ei ole lain hyväksymisen myötä tehty yhtäkään homoadoptiota. Homoadoption yleisyys on lain mukaan siis noussut tasan 0% prosenttia siitä, mitä se oli ennen lakia. Ei siksi etteivät he yrittäisi, vaan siksi koska heitä ollaan syrjitty eikä lapsia annettu. Näin se Suomessakin tulee olemaan.

 

Plus sinun perusteilla edelleen ne yksinhuoltajat pitäisi kieltää, kun ilmeisesti kaikki joilla ei ole isää päätyy prostioiduksi jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja btw, homoilla on KOKO AJAN lapsia Suomessa. Itsekin tunnen. Kovasti he vaan tuntuvat olevan niitä jotka liputtavat asian puolesta kaikkein koviten, vaikka itse olisivat heteroita...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat