Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

https://www.youtube.com/watch?v=acN1nsEW_04

 

YLE teki itsenäisyyspäivän mielenosoituksista viihdettä, kun somalialaistaustainen toimittaja lähetettiin paikalle itsenäisyyspäivänä haastattelemaan mm. mielenosoittajia. 

 

Itse YLE:n toimittaja Wali Hashi ei suostunut missään vaiheessa mukautumaan haastateltaviensa puolelle ja ajattelemaan suomea heikomman näkökulmasta ja taustalle lisätty sirkusmusiikki heitti vielä lisää löylyä kiukaalle. 

 

Tämä kuvastaa porvarillisen YLE:n arvoja, koska kyseinen kanava on kuin Suomen BBC, eli porvarillisen eliitin propagandan äänitorvi valtakunnan tv-verkossa. Joten siksi se ei saa asettua heikomman väestön puolelle missään vaiheessa. Vaan se tulee halveksumaan myös jatkossa valtarakenteiden kritisoijia. 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/yle-teki-itsenaisyyspaivan.html

Kommentit (1)

Itsenäisyyspäivän "mielenosoitukset" olivat vain häiriköiden tapa pitää hauskaa.

Wali Hashi ei varmastikaan ollut myötämielinen kultalusikka suussaan syntyineille pilallelellityille suomalaisrähinöitsiköille, koska hän on itse nähnyt Afrikassa mitä se aito köyhyys ja huono-osaisuus on. Suomessa ei kukaan ole yhtä köyhä kuin Afrikan köyhät, ja täällä kaikilla on mahdollisuus olla oman onnensa seppä.

En ole rikas tai korkeakoulutettu, mutta hyvän elämän olen itselleni rakentanut. Ongelmia on meillä kaikilla, mutta omasta asenteesta on kiinni, makaako kotona passiivisena kostoa yhteiskunnalle hautovana häviäjänä, vai järjestääkö elämänsä kuntoon ongelmista huolimatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat