Vierailija

Venäjän presidentti Vladimir Putin  kertoi äskettäin Venäjän valtion sotilas doktriinin olevan "puhtaasti puolustuksellinen", siitä huolimatta että Naton on lisännyt aktiivisuuttaan Itä-Ukrainassa ja Venäjän rajojen lähettyvillä.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Map_of_NATO_chronological.gif

 

Yllä näkyy Naton laajentuminen viimeisten vuosikymmenien aikana.

 

Mitä tästä voi päätellä jos Venäjän sotadoktriini on puolustuksellinen, niin sotilasliitto Nato on vain laajentanut reviiriään ja edennyt kohti Venäjää.

 

Suursota on pankkiirien miljardibisnes

 

Kaikki suursodat ovat valtaeliitin pankkiireille äärimmäisen tuottoisaa liiketoimintaa. Jo pelkästään esimerkkinä Ukrainan sisällissotaan on uponnut jo yli 5 miljardia euroa rahaa. Mutta Kiovan hallinto on käytännössä kuitenkin konkurssissa, mutta sotimiseen rahaa löytyy aina lisää, koska sen myöntävät sodan osapuolille pankkiirit, jotka näitä sotia organisoivat. 

 

Suomen valtio tukee taas Ukrainan veristä sisällissotaa EU-valtiona 6,4 miljoonalla eurolla. Kansalta ei kysytä mitään, koska määräysvalta tässäkin asiassa on Euroopan keskuspankilla (EKP) ja Suomen valtionjohto tottelee aina mitä kulloinkin nämä EKP:n pankiiri rikolliset sanelee.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SKnF1HEUwuo

 

Yhdysvaltalainen Michael Rivero on kertonut tämän maailmansotien ja pankkiirien kieron yhteispelin n. 40 min. pitkässä dokumentissa. 

 

Yhdysvaltain nykyinen keskuspankki (Federal Reserve) on 1913 vuonna perustettu pankkiiri-eliitin rikolliskerhon luoma pyramidihuijaus.

 

Yhdysvaltain dollari oli vielä n. 30-luvulle asti sidottu kulta kantaan, mutta myöhemmin tämä poistettiin laista, jonka jälkeen paperidollarien käytännöllinen arvo oli vain pelkkä veteen piirretty viiva. Mutta aivan tälle samalle huijaukselle koko nykyinen rahajärjestelmäkin perustuu, koska kaikki liikkeellä oleva seteliraha on tullut kiertoon valtioiden, yritysten tai yksityishenkilöiden pankista ottamasta velasta.

 

Yhdysvaltain hallinnolla on tällä hetkellä yhteensä n. 19 000 miljardia dollaria velkaa ja reaaliaikaisen velan näkee osoitteesta: http://www.usdebtclock.org/  

 

On silti uskomatonta, että kuinka yhdellä maailmanpoliisia leikkivällä valtiolla voi olla näinkin pirusti valtion velkaa. Vaikka kansalaisia on tuo 316 miljoonaa ja hallinnolla lukuisia yksityisiä vankiloita teettämässä pakkotyötä vankiorjilla sekä Meksikosta tulluta halpatyövoimaa alipalkattuun hintaan hikoilemaan tälle maailmanpoliisivaltiolle Amerikkalaista unelmaa (The American Dream). Kuten edesmennyt jenkkiläinen huippu koomikko George Carlin totesi Amerikkalaisesta unelmasta, että se toimii vain silloin, kun olet unessa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=acLW1vFO-2Q

 

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1418968984202.html?pos=ok-trm-uutu

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/putin-venajan-sotadoktriini-on.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat