Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ortodoksijuutalainen äärijärjestö Chabad Lubavitch muuttaa Helsingin keskustan meritullinkasarmin rakennukseen, kun Helsingin kaupungin eliitti päättäjineen päätti myydä kyseisen kiinteistön tälle äärijärjestölle.

 

Itse kiinteistö sijaitsee n. muutaman kivenheiton päästä presidentinlinnasta osoitteessa mariankatu 3.

 

Entinen europarlamentaarikko Esko Seppänen (vas.) epäilee, että järjestöllä on yhteyksiä vakoiluun.  Seppäsen mielestä ortodoksijuutalaisten järjestö saattaa vakoilla Suomea, koska se toimii lähellä Israelin salaista palvelua Mossadia.

 

Mossad kun tunnetaan maailmalla vielä häikäilemättömimpänä tiedustelupalveluna, jotka jo 1970-luvun Ruotsissa suunnittelivat mm. Ruotsalaisten vasemmistolähtöisten toimittajien poliittisia murhia jne. 

 

Vakoiluvyyhti kiristyy nyt selvästi Suomen ja erityisesti Helsingin sisällä, kun Suomea yritetään hivuttaa kohti Natoa ja tämä kaikki Natotus-kehitys on organisoitu Yhdysvaltain hallinnon sekä sen Helsingissä toimivan suurlähetystön kautta. 

 

Kohudosentti Johan Bäckman epäilee, että nyt USA:n hallinto ja sen keskustiedustelupalvelu CIA suunnittelisi suomalaisen matkustajakoneen pudottamista, josta syytettäisiin Venäjää Pääministeri Alexander Stubb kun on jo Facebookissa povannut, että kuinka Suomalainen matkustajakone voisi joutua terrori-iskun kohteeksi. Tämä kaikki tultaisiin sitten tekemään vain sen takia, että saataisiin Suomi liitettyä Natoon ja vietyä mukaan kolmanteen maailmansotaan. 

 

Itä-Ukrainan päällä alasammuttu MH17 lento jo osoitti sen, että nämä lavastetut lentokoneiden alasampumiset eivät enää toimi poliittisesti heränneisiin ihmisiin. Koska poliittisesti heränneet ihmiset osaavat jo ajatella omilla aivoillaan ja pystyvät jokainen tahoillaan ratkaisemaan nämä mysteerit, kun valtamedia yrittää valehdella kaiken näistä lavastetuista terrori-iskuista. Mh17 lennon peittelyoperaatiosta on tullut varsinainen farssi, kun Hollantiin ei suostuttu viemään olennaisia Mh17 lennon kappaleita, joissa oli SU25 hävittäjän lentokonetykin luodinreikiä.

 

Lähteet: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/seppanen%20Chabad%20mossad-29813

 

http://www.magneettimedia.com/radikaali-juutalaislahko-muuttaa-presidentinlinnan-viereen/ 

 

http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/tyo-ja-talous/26731-kohudosentti-stubb-on-cia-asiamies

 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=12460

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/helsinki-myi-valtionterrorijarjestolle.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat