Vierailija

MH370 lentoturman peitetarinan sadut saivat jatkoa, kun nyt ranskalainen elokuvaohjaaja Marc Dugain laitettiin kertomaan eteenpäin Pentagonin propagandaa MH370 lennosta.  Median mukaan se oli Dugainin keksimä teoria.

 

Dugainin suuhun laitetun teorian mukaan amerikkalaiset ampuivat koneen alas, koska he pelkäsivät 9/11-tyylistä terrori-iskua. Hän myös väittää, että Boeingin käyttämä teknologia mahdollistaa sen, että hakkeri on saattanut kaapata koneen etänä ja ohjata sen kohti Diego Garciaa. 

 

Malaysia Airlinesin lento MH370 Kuala Lumpurista Pekingiin katosi 8. maaliskuuta aamuyöllä tutkasta 40 minuuttia nousun jälkeen. Koneen kyydissä oli n. 20 teksasilaiselle sotilasteollisuudelle työskennellyttä patentinhaltijaa ja kyseinen firma Freescale Semiconductor oli juuri muutama päivä aiemmin tuonut markkinoille jonkun elektroniseen sodankäyntiin liittyvän patentin, jolla he ilmoittivat mullistavansa koko EMP-teknologian. Suurin rahoittaja tälle projektille oli maailman rikkaimman pankkisuvun Jacob de Rothschild.

 

Jostain sattuneesta syystä iltapäivälehdet eivät tästä mikrosiruja valmistavasta yhtiöstä puhu sanallakaan, jolla on oltava tekemistä tämän MH370 lennon mysteerin kanssa.

 

Mediassa pidetään vain huoli, että totuus MH370 lennon pudottamisesta ei selviäisi kenellekää ja se onkin informaatiosodankäynnin tarkoitus.

 

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014122318950770_ul.shtml

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/12/mh370-peitetarinan-sadut-jatkuivat.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat