Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sopivalla hetkellä kun Pariisissa paukkuu ja mediat kääntävät huomion terrorismin islamisaatioon, niin on sopiva hetki alkaa ajamaan läpi valtaeliitin keinoja uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi ja yksi siihen kuuluva uudistus on käteisestä rahasta luopuminen.

 

SDP:n kansanedustaja Mikael Jungner toi nyt esiin suomen mediassa, että kuinka mm. käteisestä rahasta olisi nyt luovuttava kokonaan. Talous ja valtaeliitin kun on sen jälkeen paljon helpompi valvoa kansalaisten ostoskäyttäytymistä.

 

Ruotsissa käteisestä rahasta luopuminen on ollut myös viime vuosina esillä. 

 

Harva silti vieläkään tietää sitä salattua totuutta talousjärjestelmästä, että jokainen liikkeellä oleva raha on jonkun toisen velkaa ja pankit voivat luoda vain uutta rahaa jonkun ottaessa lisää velkaa.

 

Nyt kun valtaeliitti yrittää lakkauttaa kokonaan käteisen rahan, se tulee lisäämään rikollisten pankkiirien valtaa kyykyttää yhä köyhtyviä valtioita. EU:sta ollaan tekemässä pankkiunionia, joka tulee voimaan 01.01.2016 

 

Suomen kansan terveiset näille taloushuijareille on varmasti kaikkien tiedossa, mutta mistä vielä saataisiin tarpeeksi selkärankaa tähän maanpetturihallitukseen ? 

 

Vaalit ovat tulossa kovaa vauhtia ja monet puolueet turvautuvat vanhaan kansan kosiskelukeinoon, eli populismiin. Lupaavat äänestäjille tyhjiä ja katteettomia lupauksia poistaa työttömyys ja nollatyösopimukset. 

 

Suomi OY AB:ta ollaan nyt pumppaamassa perikatoon ja pelin henki on selvä. Hyvinvointivaltiota ollaan nyt ajamassa alas  ja sen jo EU komissaari Olli Rehn myönsi äskettäin medialle myöntämällä, että hyvinvointivaltion leikkauksia tullaan tekemään.

 

Eliitti ei kykene ajattelemaan mitään muuta kuin vain heidän omaa etuaan. Elinkeinoelämän keskuskauppakamarikin pitäisi nimetä eliitinkeinotteluelämän keskuskauppakamariksi. Eivät nämä veroparatiiseilla ja osingoilla rikastuneet osaa enää ajatella Suomen kansan etua, vaan he haluavat vain turvata oman pääomansa ja riistää mahdollisimman monelta työtä tekevältä köyhältä viimeisetkin tuhkat pesästä. Siihen tämä koko nollakasvu-kapitalismi perustuu. 

 

Sitten vielä kehtaavat mediassa alkaa syyllistämään työttömäksi heitettyjä laman uhreja, että työttömät olisivat itse syypäitä työttömyyteensä,  vaikka tämä kaikki on ollut rikollisten pankkiirien ja monikansallisten yhtiöiden ahneuden seurausta. Kapitalismi on kulkeutumassa kohti sen lopullista tuhoa ja merkit on jo ilmassa, koska öljytynnyrin hinta lähenee jo kohti 20 dollaria per pönttö. Siinä vaiheessa alkaa vaihtoehtoiset energialähteet päästä markkinoille ja historia kokee suuren teknologisen muutoksen. Johan olisi aikakin ottaa nuo Nikola Teslan vapaaenergia patentit laajemmille markkinoille pois sotateollisuuden kätköistä.

 

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015010818987860_uu.shtml

 

https://www.suomenuutiset.fi/krugman-olli-rehn-ajaa-hyvinvointivaltiota-alas/ 

 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012032015345434_ul.shtml 

 

http://rense.com/general85/endofmoney.htm 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/sdpn-jugner-kateisesta-pitaisi-luopua.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat