Vierailija

Olen niin surullinen av:n sammumisesta. Miten pääsen yli? Mies tarjoaa kaljaa, sammunko itsekin?

Kommentit (6)

Juu se on kumma juttu toi av. Vastaukset ihan mihin vaan saa tosi nopeasti, melkein nopeammin, kuin googlaamalla. 

Ja kuinka paljon käyttäjiä! Mulla oli kerran tilanne, seurasin ikkunasta poliisiauton kulkua ja hetken päästä meni poliisi koiran kanssa. No, ei IltaSanomissa tai -Lehdessä tai Ylen sivuilla ollut mitään, mutta av:lla tiedettiin :).

Eli peittoalue taitaa olla Suomen suurin :D!

Kouluan laatikoita, jos löytyis jostain vanhoja rauhoittavia. Elämän tukipilari horjuu. Huvittaa tuo kommetti peittoalueesta, kun tässä yksi ilta ihmettelin ulkoa kuuluviia paukahduksia. En ehtinyt edes miehen kanssa asiaa kummastella, kun av:llä oli asiasta avaus. Mutta täällähän me nyt ollaan.

Mäkin jätin googlaamisen kokonaan, mitä turhaan hakemaan hakusanoilla ja luottamaan koneeseen kun aito ihminen aina vastaamassa, mitä palvelua! ;) Tosiaan, täällähän me ollaan jatketaan samaan malliin.

Eilen illalla ennen nukkumaanmenoa huomasin AV:n muutoksen..aamulla kun heräsin tuli ekana ahdistus av-palstasta.. :D Ihan ensimmäisenä asia tuli mieleen ja alkoi vituttamaan...voi kuulostaa sairaalta, mutta kyllä oikeasti harmittaa!

Av-palsta on ollut myös hyvä kokoontumispaikka masentuneille, syrjäytyneille ihmisille joilla ei ole lähipiirissään ketään, kelle avautua aroista asioista. Voi kuinka paljon kommentteja monet "yksinäisyys"-keskustelut saivat aikaiseksi..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat