Vierailija

heräsivät. Päätä hieman kivisti edellisen illan  tissuttelun jälkeen. Tottuneesti he käynnistivät koneensa, ottivat kupin kahvia tahoillaan ja valitsivat suosikeista aihe vapaa palstan. Mitä helvettiä!! Aamukahvit purskahtivat näppäimistölle, kun palstalle pitikin kirjautua!!!!
 
 

 

 

 

 

jatka tarinaa..

Kommentit (5)

Hän mietti vaihtoehtoja. Pitäisikö rekkautua vai heittää hanskat tiskiin kahdeksi päiväksi. Hän hulmautti hiuksiaan sivuun ja pohti vakavaa päätöstään: Ottaisiko nimimerkiksi av mamma kahdella vai kolmella välilyönnillä.

Tuskastuneena äiti mammanen yritti yhteisnikillä kirjautumista, mutta tunnukset toimivat vain hetken kunnes kirjoitusoikeudet evättiin. Äiti mammanen kaatoi ikean viinilasiin tilkkasen viiniä, eihän tätä kestä selvinpäin!

 

Av mamma sen sijaan oli fiksumpi ja rekisteröi itselleen nimimerkin jos toisenkin erilaisin välilyöntien salliessa tämän kikkailun.

 

Mutta mitä tekijään ammattivalittaja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä av mamma siirtyi putosi tyhjän päälle. Aiemmin on jo bannattu FB KOKEISTA ja nyt av-palstakin jäi taakse. Suuri kysymys mitäs nyt?

Olenko täällä jatkossa vai keksinkö elämääni jotain oikeasti merkittävää. Jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu houkuttelevalta.

Aloittaisinko uuden harrastuksen, keskittyisinkö enemmän kodin hoitoon. Suuri osa ajastani on hukkaantunut vuosikymmenen ajan turhuuteen av-palstalla. Saisinpa ne minuutit, tunnit, päivät ja viikot takaisin.

Suosittelen kaikille samanlaista herätystä tyhjänpäälle pudotuksen jälkeen.

Keskitytään jatossa enemmän perehisiimme ja meille läheisiiin ja tärkeisiin ihmisiin.

 

Harhailtuaan ajatuksissaan läpi harrastukset, perheen ja kodinhoidon av-mamma pysähtyi miettimään tarkemmin. Miksi hän oli tuntenut putoavansa tyhjän päälle ja samalla suositellut kaikille tätä herätystä, av-palstan loppua? Olivatko perhe ja kodinhoito se tyhjä, jonka päälle hän putoaisi? Mikä olisi sitä oikeasti merkittävää?

Av-mamma havahtui. Hammasharjan liike wc-pöntössä pysähtyi. Av-mamma kaatoi lopun kokiksen pönttöön, laittoi puolisonsa hammasharjan takaisin tämän hammasmukiin ja meni tilaamaan pitsan.

Illemmalla puoliso kiitteli kokiksesta, jossa ei ollut liikaa hiilihappoa vaan juuri sopivan kirpeä makusäväys. Av-mamma harmitteli hänelle, ettei ollut tullut säästäneeksi tölkkiä tarjotessaan kokiksen suoraan puolison lempituopista. Kun tämä oli kumminkin niin kuin uusi alku kaikelle heidän suhteessaan...

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat