Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1420803511964.html

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1420803511964.html

Miss Helsinki 2015 on kuuma ja vaativa sinkku - ”Kaikki tai ei mitään”

Tuore Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju tietää mitä tahtoo.

Tuoreen Miss Helsinki –tittelin ohella Lehdistön ihannetytöksi valittu Rosanna Kulju, 23, osasi aavistella ennakkoon mahdollista voittoaan.

–  Loppumetreillä aloin ajatella, että minulla sittenkin voi olla mahdollisuuksia. Päätin, että kaikki tai ei mitään, sanavalmis nuori nainen napauttaa.

Hän osoitti sinnikkyytensä niin, että hänet palkittiin kisassa siitä erikseen.

Rosanna on myös sinkku, joka uskaltaa tunnustaa vaatimuksensa miehen suhteen.

– Hänellä olisi hyvä olla jotakin erityistä. Ihan tavallinen perusjamppa ei kelpaa, nuori, Sedu Koskisen ravintolassa klubiemäntänä työskentelevä nainen nauraa silmää vinkaten.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuksu nyt sentään oli hyvännäköinen nuorempana ennen tätä nykyistä alamäkeään. Tarkoitan luonnollisempi, paitsi tietysti silikonitissit.

ROSANNA ON KAUKANA RUMASTA. HÄN ON KAUNIS UUSI MISSI JA HÄNESSÄ ON PALJON MUUTAKIN. ETTEKÖ SAATANAN KATEELLISET HOROT JA ÄÄLIÖT SITÄ TAJUA? KATTOKAA PEILIIN ENNEN KU ALATTE MISSEJÄ HAUKKUMAAN TAI YLIPÄÄTÄÄN KETÄÄN JOTA ETTE TODELLA TUNNE.

RUMA! Vaikka kuinka isoilla kirjaimilla huudat niin ruma tuo likka on. Ja vaikka kuinka katon peiliin niin silti on ruma. Eikö ulkonäköä voi arvostella vaikka toinen on mennyt kilpailuun, jossa ulkonäkö on yksi valintaperuste?

Eli edelleen, RUMA!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat