Vierailija

Koko loppuviikon olen nukkunut huonosti eikö mies ole vastannut viesteihini- yöllä sain viestin, että hän on ollut pidätettynä- sorry kun ei ole voinut pitää yhteyttä- ei oo todellista---

 

t. perhetyttö naimisiin menossa (EHKÄ?!!!!!)

Kommentit (4)

Rauhoitu, ota kuppi kahvia ja istu alas. Onko tämä ensimmäinen kerta kun miehesi on joutunut poliisien kanssa tekemisiin? Jos on, niin asia saattaa ehkä olla vielä suhteellisen viatonkin. Vaikka toisaalta jos miehesi on ollut pidätettynä koko viikonlopun, niin varmaan kyse on muustakin kuin pelkästä kännipidätyksestä. Kolme päivää on aika, minkä poliisit pitävät pidätettynä, sitten pitää päästää vapaaksi. Jos kolmenkaan päivän päästä poliisi ei halua vapauttaa, sitten pidetään pidätysoikeudenkäynti. Toivotaan kuitenkin että sinun miehesi pääsee vapaaksi.

Kun juttelet miehesi kanssa seuraavan kerran, teidän kannanttaa jutella hyvin pitkään juuri tästä asiasta.Mikä oli syy miehesi pidättämiseen. Jos hän kertoo kaiken avoimesti, ilman salailuja, hyvä juttu. Mutta jos hän salailee, eikä suostu kaikkea kertoaan, kannattaa sinun miettiä, mitä teet. Kuitenkin, olisi todella hyvä, että tunnet miehesi kaikki puolet jos olet aikeissa somia avioliiton hänen kanssaan. Onnea  ja voimia sinulle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

noi mistä se on kiinni?

 

suomessa ei tarvi ku sylkästä poliisin päälle ja ne saa pitää sua 3 päivää putkassa erinnäisistä syistä. vasta 3 päivän jälkeen tuomarin pitää päättää jatketaanko poliisin esittämää vangitsemista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat