Vierailija

Lapseni puhui, että erästä ystävää toistuvasti haukutaan samoin haukkumanimin mm. kokoon viitaten. Lisäksi ystävää oli tönitty ja hän oli kertonut lapselleni että se on päivittäistä. Otin yhteyttä ystävän äitiin, joka ensin otti asian hyvin puhelimessa tai ainakin siltä kuulosti. Jälkikäteen tuli kuitenkin viesti, että hän toivoo, että annetaan lasten selvitellä asiat keskenään, se vahvistaa. Minä en nyt ihan ymmärtänyt tätä suhtautumista, mutta voitte olla varmoja, että kuulenpa lapseltani mitä tahansa niin minähän en puutu! 

Kommentit (2)

Omaa lastani kiusattiin muutama vuosi sitten koulussa. Tytär ei puhunut asiasta kotona mitään, mutta kuulin kiusaamisesta luokkakaverin äidiltä. Kiusaamista oli jatkunut jo pidempään. Onneksi kuulin asiasta, sillä pienellä johdattelulla tyttäreni sai kerrottua asiasta kotonakin. Otin yhteyttä opettajaan ja asiaa alettiin selvitellä koulussakin. Näin tilanne alkoi purkautua ja kiusaamisesta päästiin eroon. En tiedä kuinka pitkään kiusaaminen olisi jatkunut ellei tämä ihana äiti olisi siitä minulle kertonut.

Näin minäkin ajattelin asian toimivan. Täytyy sanoa, että päästin pienen itkun, kun suhtautuminen oli tuo. Lapsiparka..elämä kovettaa ja vahvistaa, tai sitten lapsi alistuu entistä enemmän. . 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat