Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsiin seksuaalista kiinnostusta tunteville on avattu uusi tukisivusto

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (2)

Vai että on huolestuttu pedofileistä?????????????????????

Miksi ei lapsista????????????????????

No kun poliisi ei tutki lasten seksuaalista hyväksikäyttöä, jos tekijä on vaikutusvaltainen ja jos tutkii, tulos on sellainen ettei ole näyttöä ja läpäläpälää. Kiistatta! Kun pedofilejä on ja TUOMITTUINA myös poliiseja! Niinpä pedofilit saavatkin sitten nostaa lasta auttavia kohtaan törkeä kunnianloukkaus syytteitä ja kun suojelijana toimii poliisi niin tulokset ovat varmoja: auttajat rangaistaan! Mutta ne ovat KUNNIA-RANGAISTUKSIA: niinhän Nasaretilainenkin tuomittiin vaikka EI OLLUT TEHNYT MITÄÄN PAHAA, VAAN PELKÄSTÄÄN HYVÄÄ!!

Niin, pedofilit saavat Suomessa jatkaa, onneksi sentään kansainvälinen poliisi nappaa Suomen poliisien puolustamat pedot!

Ja muuten, osa juristesita ovat samanlaista sakkia.

Lasten pahoinpitelyille käy Suomessa samoin: kun tekijä on vaikutusvaltainen tai muuten vaan riittävän röyhkeä valehtelija ja kääntää pahoinpitelyt valheeksi ja HUOLTORIIDAKSI, taas poliisi uskoo OIKEAA RIKOLLISTA ja ko. siat pelastuvat!

Ellei sitten valita EIT:n, joka oikoo asioita mm 2.12.2008 ja 3.7.2012 FILEXISSÄ luettavissa.

Hävetkää, auttaka lapsia eikä pedofilejä. Ai jaa, saiko sillä paremmin RAYlta rahaa olematta oikeasti lasten puolella.....huh huh

PEDOFILIA ON TAHALLISTA PAHUUTTA!

Muuten, sanavapaasti!

Pedofilia on sairaus, ei "tahallista pahuutta" tai rikos. Kaikki pedofiilit eivät sekaannu lapsiin ja kaikki lapsiin sekaantuvat eivät ole pedofiilejä. Pedofilit kärsivät sairaudestaan ja mielestäni on hyvä, että heille on nyt edes yksi tukikanava. 

Viittaat Jeesukseen, joten olet kai kristitty? Luepas Raamattusi paremmin, Jeesus olisi rakastanut myös pedofiilejä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat