Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla on nämä energiakalorihommat vähän hukassa. Osaisiko joku selventää onko nää tortillaletut lihottavampia kuin esim. vaalea leipä (vehnäpaahtoleipä) tai tumma leipä esim. Ruispalat?

Se onkin sitten eri juttu mitä sinne väliin tunkee.. ;)

Kommentit (6)

tortillaletut ovat leivottu vehnäjauhoista, jossa on tunnetusti vain nopeita hiilihydraatteja --> energia vapautuu nopeasti, eikä elimistö pysty hyödyntämään sitä kunnolla, nälän tunne tulee kohta uudestaan.

Kun taas täysjyvä- ja erityisesti ruistuotteissa energiaa vapautuu hitaasti ja nälän tunne pysyy loitolla kauemmin.Valkoiset leivontatuotteet sisältävät siis niitä " lihottavia" hiilareita.Tuntuu muutenkin kummalta tämä nykyajan laihdutushössötys. Siis kun ihmiset ovat joko rasvattomalla dieetillä tai hiilihydraateista vapaalla dieetillä. Koskahan ihmiset oppisivat, että he tarvitsevat sekä rasvaa että hiilareita, mutta oikeanlaisia! Ja tietysti paljon muutakin (proteiini ym.)...

en osa linkittää (tumpelo), mutta laittaakaa googlella hakusanaksi virtuaaliravintola ja käykää katsomassa, sieltä saatte juuri noita tietoja....paljonko mikäkin sisältää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tiesitkö muuten, että tortilla-lettuja saa nykyään myös täysjyväviljasta tehtyinä? Ne on terveellisempiä.Ja eikös laihduttajien pitäis syödä vain ruisleipää? Siinä on hyvä ravintoarvo ja paljon kuitua. Täyttääkin mahaa paremmin kuin vaalea leipä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat