FEMA:n keskitysleireistä elokuvan tehnyt löytyi tapettuna perheensä kera

Vierailija

Yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja David Crowley sekä hänen vaimonsa sekä 5 vuotias tyttärensä löytyi kuolleena asunnoltaan Minnesotasta. Poliisi tutkii tapausta nyt perhesurmana.

 

Crowley oli ohjannut GRAY STATE nimisen elokuvan, joka käsittelee USA:n FEMA:n keskitysleirejä. Mutta tiettävästi sitä ei olla vieläkään päästy julkaisemaan ulos ja siitä on vasta olemassa yksi traileri netissä.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=Gy7FVXERKFE

 

Ilmeisesti tämä kyseinen Gray Staten elokuvaproduktio oli eräille suuremmille valtatahoille liian paljastava, koska ohjaaja täytyi tappaa perheineen vielä ennen ensi-iltaa. Yleensä muutenkaan Hollywoodin tuotantoyhtiöt eivät tällaisiin elokuviin tartu muutenkaan, koska ne paljastavat liikaa valtaeliitin suunnitelmista jenkkiläisen väestön päänmenoksi.

 

Hollywood elokuvateollisuudessa muutenkin on ollut hyvin vähän näitä tuotantoja, joissa tuodan julki talous ja valtaeliitin depopulaatio hanketta. 

 

Yhdysvalloissa on FEMA:lla jo lukuisia keskitysleirejä, kuten google mapsista näkyy. Siellä on jo kaasukammiot ja giljotiinit odottamassa FBI:n entisen pääjohtaja Ted Gundersonin mukaan. Yllättäen tämä ent. FBI:n päällikko kuoli, kun alkoi paljastamaan näitä asioita julkisesti. Hurjimpien huhujen mukaan hän kuoli myrkytyksen uhrina ja jostain syystä useimmin myrkyttäminen on tämä eliitin keino yrittää päästä eroon vastustajistaan, koska siitä kun jää yleensä niin vähän jälkiä. 

 

Mutta jokainen entinenkin virkamies joka uskaltautuu vastustamaan tätä satanistista valtaeliittiä, tekee siinä rohkean vedon. Koska vielä virassa ollessaan FBI:n johtajillekin olisi tullut kattavat linnatuomiota, jos he olisivat alkaneet vuotamaan näitä valtionsalaisuuksia julki. Mutta koska Gundersonillakin oli omatuntoa jäljellä, niin hän katsoi sisimmässään että hänen on puhuttava näistä asioista, jotta kansakunnat saataisiin hereille ja kaadettua lopulta tämä systeemi. 

 

Illuminatin valtaeliitti ei kykene pysäyttämään tietoisuuden evoluutiota ja totuuden leviämistä. Vaikka he rahoittavatkin NSA:n digitaalisen kybersodankäynnin sotadoktriineja, niin totuus ei pala tulessakaan ja sitä nämä niljakkeet eniten pelkäävät, että heiltä lähtee valta pois. Koska totuus tekee kansakunnat lopulta vapaaksi tältä valtaeliitin levittämältä sonta-propagandalta. 

 

Lähteet: http://www.twincities.com/crime/ci_27343442/three-bodies-found-apple-valley-home

 

http://beforeitsnews.com/alternative/2015/01/must-see-video-gray-state-fema-camp-movie-writerdirector-executed-by-nwo-3094898.html

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/feman-keskitysleireista-elokuvan-tehnyt.html

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat