Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Saksalainen lehtijulkaisu NEOPresse (NP) veti ilmoille viikon uutispommin. Nimittäin tämän maailman rikkaimman pankkisuvun Jacob de Rothschild osti viime joulukuussa Charlie Hebdon lehden itselleen. Eiköhän viimeistään tämän jälkeen tarvita jo vähän lisää foliota, jos tämä tosiaan on totta.

 

Baron Edouard de Rothschild yritti vielä estää kauppaa toteutumasta, koska uskoi että lehteä alettaisiin käyttää politiikan välikappaleena. Mutta kuinkas sitten kävikään.

 

Rothschildien pankkisuvun salattu omaisuus on hurjimpien huhujen mukaan peräti 500 triljoonaa. 

 

http://www.truthistreason.net/wp-content/uploads/fifteen_trillion-500x314.jpg

 

USA:n valtionvelka on jo päälle 19 triljoonaa (kuvassa graafisesti dollarin seteleinä) Niin kuvitelkaa, että miten voi yhdellä pankkisuvulla olla holveissaan 500 triljoonan varat ?

 

Rothschildit käytännössä pyörittävät yksityistä pankkitoimintaa ja Yhdysvaltain keskuspankki (Federal Reserve) on näiden pankkiirihuijareiden perustama yksityinen rahanluontilaitos, joka on tehty vain hyödyttämään näiden rikollisten eliittisukujen pankkiirien valtapyrkimyksiä. Sodatkin ovat näiden rikollisten sukujen järjestämiä mitä suurimmissa määrin. 

 

Maailman koko talousjärjestelmä on näiden pankkisukujen alullepanema huijaus, josta olisi päästävä eroon. Koska ei tämä velkatalous kestä ikuisesti, vaan se romahtaa kuin korttitalo. 

  

Lähteet:  http://www.neopresse.com/politik/medienbericht-rothschild-familie-uebernahm-charlie-hebdo/

 

http://www.quotenet.nl/Nieuws/De-Rothschild-s-drukken-Charlie-Hebdo-Wij-twijfelden-of-we-krant-moeten-uitgeven-142940 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/jacob-de-rothschild-osti-charlie-hebdon.html

Kommentit (2)

Vierailija

Tämämpä takia tällainen on mahdollista. Ei ihmiset näin suurta kusetusta usko, mieluummin leimataan hulluksi ne jotka uskoo/tietää. Toisaalta paremmilla yöunilla selviää kun ei ota selvää. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat