Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Itse en halunnut lapsestani pahvilaatikko vauvaa, joten lapseni ei laatikossa käynytkään. Erikoinen ajatus mielestäni olisi laittaa lapsi kodittoman majoitukseen jo ensimetreillä. Hyvä laatikko on kuitenkin, käytössä säilytysvälineenä! 

Vierailija

Miksi nukkuisi? En minäkään nukkuisi pahvilaatikossa niin miksi laittaisin sen kaikista rakkaimman sinne nukkumaan?

Ymmärrän kyllä heitä joilla ei esim. ole vara ostaa vauvalle heti omaa sänkyä. Varmasti ihan mukavan ensisängyn siitä saa tehtyä jos hieman vaivaa näkee.

Vierailija

Nukkui ainakin päikkäreitä laatikossa (yöllä vieressä). Vauva on pieni ja tullut ahtaasta pienestä tilasta ja iso avara pinnasänky tuntuu liian kolkolta. Pienessä laatikossa oli turvallista eikä äänetkään kuulunu varmasti niin lujaa. Eipä se nyt vaunukopasta kovin eroa.. pieniä laatikoita molemmat. <3 :)

Vierailija

Meillä vauva syntyi keskosena 2kk atuajassa, joten oli kotiutuessa tosi pieni. Mieluummin laitoin pahvilaatikkoon, oli sopivamman kokoinen niin pienelle, joka oli sairaalassakin tottunut nukkumaan pienessä "itsensä" kokoisessa sängyssä. Pinnasänky tuntui jotenki liian suurelta vielä siinä vaiheessa..

Vierailija

Esikoinen nukkui laatikossa, jotenkin luulin, että se kuului asiaan, ja laitoin sen oikein sieväksi ja mukavaksi. Kuopuksen laitoin suoraan pinnasänkyyn, ja pehustelin senkin reunat sitten turvallisen tuntuiseksi pesäksi. Luulen kyllä, että vauvalle ei ole hirveästi väliä, missä hän ensimmäiset aikansa nukkuu, kunhan on puhdasta ja lämmintä.

 

Vierailija

Meillä vauva kotiutui tasan kaksikiloisena ja pinnasänky tuntui aivan liian avaralta. Vauva nukkui laatikon suojassa ja laatikko nostettiin pinnsänkyyn.

Vierailija

Ekat kaksi nukkuivat, siten että lååda laitettiin vauvansänkyyn. Vikalle en jaksanut ottaa säilössäolleita vaatteita laatikosta pois joten sai olla vauvansängyssä ilman boxia. Ihan kelpokansalaisia näyttää heistä tulleen (yöllä tykkäsivät nukkua maitobaarin vieressä eli laatikko tai vauvansänky oli lähinnä rekvisiittaa....).

Vierailija

kaksikerroksisessa kodissa oli toimiva ratkaisu se, että yöt nukkui sängyssään yläkerrassa ja päivisin laatikossa alakerrassa tai ulkona vaunuissa

Vierailija

Nukkui laatikossa ja sen laitoin pinnasängyn sisälle pehmustettuna. Otin myös laatikon parisänkyyni niin oli helpompi imettää ja en kierähtänyt vahingossa päälle

 

Vierailija

Vauvalla omassa huoneessaan pinnasänky, olohuoneen sohvalla äitiyspakkauslaatikko - tientysti verhoiltuna ja nättinä. Kuka täällä hei luulee että sitä lasta kiinnostaisi mistä materiaalista sen päikkärisänky on tehty?

Vierailija

Kaikki seitsemän lastani ovat nukkuneet laatikossa kaksi-kolme kuukautta, ennen kuin ovat siirtyneet pinnasänkyyn. Otin jokaisen odotusaikana äitiyspakkauksen.

Vieläkin löytyy komerosta kaikki laatikot ja käytetyt äp-vaatteet. Säästän niitä lapsenlapsille :-)

 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat