Henry Kissingerille vaadittiin tuomiota sotarikoksista Washingtonissa

Vierailija

https://www.youtube.com/watch?v=n_N7aL4qeYk

 

Joukko Code Pink nimellä toimineita mielenosoittajia valtasi huomion Washingtonin senaatissa ja vaati veteraani diplomaatti Henry Kissingerille tuomiota sotarikoksista mm. Vietnamista, Itä-Timorista, Chilestä jne. 

 

Itse 94 -vuotias Kissinger istui salissa koko mielenosoituksen ajan ja kun poliisi korjasi melkein kaikki mielenosoittajat ulos salista, niin paikalle jäi vielä muutama aktivisti, joille senaatin puheenjohtaja John McCain alkoi vielä uhoamaan ja vaati tätä pitämään turpansa kiinni, tai joutuisi antamaan pidätysmääräyksen.

 

Kuten senaatin puheenjohtaja John McCain totesi, ettei ole vielä koskaan eläessään nähnyt mitään vastaavaa ja häpeällistä. Niin tämä äskeinen mielenilmaus USA:n senaatissa viestii siitä, että Yhdysvaltain hallinto on  nyt murenemassa ja natisee liitoksistaan. 

 

Sotateollisuuden suuri pyörä (Military Industrial Complex) on salaisen maailmanhallituksen kanssa kusessa, koska USA:lla on jo n. 19 000 miljardia dollaria velkaa ja sitä ei saada enää pois, kuin vain sotimalla. 

 

Nyt USA:n ja Euroopan ja Euraasian apulaisulkoministeri Victoria Nuland oli kehoittanut Naton uusien komentokeskusten ja nopeantoiminnan joukkojen sijoittamista muutamiin Euroopan maihin. Hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan, että mistä maista tarkemmin oli kysymys. 

 

Lähteet: http://www.prisonplanet.com/code-pink-tries-to-arrest-91-year-old-kissinger-for-war-crimes.html

 

http://finnish.ruvr.ru/news/2015_01_28/USA-neuvoo-vetamaan-rintamalinjan-Venajan-ja-Naton-valille-3090/ 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/henry-kissingerille-vaadittiin-tuomiota.html

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat