Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Suomen talousdemokraatit ry järjesti äskettäin tilaisuuden Helsingin richardinkadun kirjastossa, jossa pohjustettiin "Keskuspankkitili kaikille" aloite.

 

Keskuspankkitiliin siirtyminen tarjoaisi Suomen taloudelle paljon paremman vakauden, jolloin suomalaiset eivät enää joutuisi tietämättään rahoittamaan pankkien toimintaa, maksamalla suurimman osan sähköisesti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XWfUSa7_TMQ

 

Eduskunnassa yhden kauden 2007-2011 Keskustan ja Perussuomalaisten riveissä toiminut Markku Uusipaavalniemi uskalsi käyttää jo tuolloin rohkeita puheenvuoroja, paljastaen Suomen talousjärjestelmän rapaisuuden. Hän totesi jo tuolloin, kuinka Suomen talous olisi enää korjattavissa setelirahoituksella.

 

Suomen talouden elvyttäminen setelirahoituksella

 

Kun suomen pankit myöntävät lainoja ihmisille, niin heillä on vain silloin oikeus luoda uutta rahaa. Todellisuudessa heillä ei ole holveissaan kuin vain 10 % tuosta lainarahasta oikeasti säilöissään. Joten 90 % uutta rahaa luodaan jokaisen lainanoton yhteydessä ja se on vain tietokoneen ruudulla numeroita. 

 

Mutta silloin kun joku vaikka nostaa pankista tilin tyhjäksi ja luo liikkeelle uutta rahaa, niin tämä lisää setelirahaa liikkeelle. Koska rahajärjestelmä perustuu velkaan ja mitä vähemmän rahaa on liikkeellä, niin sitä enemmän syntyy työttömyyttä jne. Joten näin ollen suomalaisten kannattaisi nostaa pankista enemmän käteistä, jotta nykyinen talousjärjestelmä pidettäisiin edes sillä keinoin pystyssä.

 

Mutta siinä vaiheessa kun pankkeihin alkaa tulla ns. talletuspako, niin siinä vaiheessa pankit menevät konkurssiin, koska heillä ei todellisuudessa ole niin paljon rahaa holveissaan, mitä he ovat ihmisille lainoja myöntäneet.

 

Tämä Euroopan keskuspankeista liikkeelle laskettu euro -rahajärjestelmä on huijaus. 

 

Valtiot ollaan velkaannutettu sillä, että meidän pitää maksaa näille huijaripankeille korkoa tämän pyramidihuijauksen ylläpitämisestä. Kuten Uuspaavalniemi totesi muutama vuosi sitten Radio Rock kanavalla, että kuinka Virossa voi jo 1 eurolla perustaa yrityksen ja kuka tahansa.

 

Virolainen voi tulla tänne Suomeen myymään palveluitaan, vaikka viidellä eurolla. Tällainenhan tuhoaa sitten paikallisen kilpailun ja näinhän siinä kävi, kun esim. rakennusten julkisivuremontit menivät miltei kaikki Virolaisille.

 

Tämä on talouden nollakasvua, jonka suunnitelmiin kuuluu paikallisen talousjärjestelmän järjestelmällinen tuhoaminen ja tästä syystä Suomen nykyiset päättäjät huutavat edelleen työperäisen maahanmuuton nimeen. 

 

Koska Suomesta on tarkoitus saada vielä 2025 vuoteen mennessä monikulttuurisempi ja ylikansoitettua Afrikasta tulevilla maahanmuuttajilla, joita poliitikot nimittävät työperäisiksi maahanmuuttajiksi. Poliitikot ovat kuitenkin unohtaneet Suomalaisen työväestön ja eivät ole valmiita tekemään mitään parantaakseen heidän asemaansa, tässä menetetyssä kiihtyneiden työmarkkinoiden kilpailussa.

 

VATT-ylijohtaja Juhana Vartiainen ei tajua talousdemokratiasta tuon taivaallista ja on ajamassa Suomen hyvinvointivaltiota alas. Kun näiden ylijohtajien retoriikalla suomesta voidaan tehdä köyhä, jos heidän palkkioitaan korotetaan kymmenillä tuhansilla per vuosi, kuten Fortumin Mikael Lilius tässä juuri pyyteli 10 000 € korotusta palkkioihinsa.

 

Valtaeliitin herrat eivät jostain syystä suostu itse säästötalkoisiin, vaan pyrkivät riistämään kaiken minkä vain käsiinsä saavat. Ryöstä ja juokse onkin monikansallisten yhtiöiden tunnuslause, kun toimivatkin veroparatiiseilta käsin.

 

Suomi OY AB:n talous olisi kuitenkin vielä pelastettavissa, jos palattaisiin vanhaan omaan valuuttaan, jota laskisi liikkeelle jälleen Suomen pankki. Tähän vielä perään eroanomus EU:sta palauttaisi Suomen takaisin niiden kilpailukykyisten maiden joukkoon, joihin se vielä kymmeniä vuosia sitten kuului.

 

Kaikki tämä muutos on mahdollista, jos me vain niin tahdomme. 

 

EU on kuin uppoava laiva, jonka edellinen kapteeni Jyrki Katainen jätti jo. Tilalle astui toinen epäpätevämpi perämies Alexander Stubb, jonka mielestä EU-alus pelastuu, kun kymmeniä kertoja raskaampi USA:lainen alus integroidaan sen perään.

 

Pelastusveneinä ollaan nyt käytetty yhä kiihtyvää valtionvelkaa, joka upottaa lopulta koko aluksen. Mutta paluu vanhaan suomen markkaan ja ero EU:sta tulee pelastamaan Suomen kansan. 

 

Lähteet: http://www.magneettimedia.com/voivatko-yksityiset-keskuspankkitilit-pelastaa-talouden/ 

 

http://www.talousdemokratia.fi/?q=node/146 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/keskuspankkitilit-voisivat-pelastaa.html

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat