Vierailija

Televisio on yhä eliitin tärkein työkalu pitää ihmiset kollektiivisessa unessa. Sillä saadaan katsoja riippuvaiseksi päivittäisistä sarjoista sekä propaganda -uutisista. Mutta siina vaiheessa kun katsoja on tullut näkemästään riippuvaiseksi, niin hän ei huomaa sitä, että hän ei enää katso tv:stä ohjelmaa. Vaan hänestä tulee itse osa ohjelmaa, jolloin itse mielenohjelmointi on tapahtunut.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AokkNqYjEDs

 

On tutkittu että keskiverto televisionkatsoja ei kykene muodostamaan juurikaan omia ajatuksia, vaan hänen ajatuksensa ovat peräisin tv:stä. Näin ollen tämän olohuoneeseen sijoitetun laatikon alitajuntaan vaikuttava teho on valtava, jos katsojan mieli ei ole herännyt.

 

Television, elokuvateollisuuden sekä videopelien (PC, playstation jne.) valtaväestöön kohdistetulla mielenohjelmoinnilla on aina syvempi poliittinen motiivi, joita ovat mm.

 

- Katsojan mieli ohjelmoidaan pysymään kollektiiisessa unessa,  jolloin hän ei vieläkään kyseenalaista ulkoisia auktoriteetteja

 

- Väkivaltaviihde on tehokas keino hallita erityisesti nuoren kohderyhmän 15-35 vuotiaiden kollektiivista mieltä

 

- Uutispropaganda ei kerro koskaan asioiden todellisia syitä, jolloin saadaan manipuloitua kohderyhmä pelolla

 

-  Pornoteollisuus tuodaan osaksi viihdeteollisuutta ja erityisesti miehet addiktiodaan tällä 

 

- TV ja elokuvaviihteeseen lisätään niin paljon aistiärsykkeitä, että katsoja ei enää kykene keskittymään mihinkään ja alkaa muodostaa näitä ärsykkeitä myös arkielämässään

 

Ihmisen mieli toimii kuin sähkön virtapiiri ja tämä on hyvin tiedossa heillä, jotka ovat tämän tv:stä tulevan sonnan takana. Siksi tämä asia ollaan salattu visusti, kuinka ihminen on yksilö ja pystyy luomaan oman todellisuutensa ja muuttamaan sitä joka hetki. 

 

Mutta kun meillä on nämä televisiot, niin silloin sen katsoja ei muutakaan tietoisuuttaan, vaan sen tekee televisio heidän puolestaan ja tämä juuri on vaarallista kehitystä. Koska silloin television katsoja ei tiedosta, että hänen tietoisuuttaan muunnetaan, hänen sitä huomaamatta. 

 

Totuus kun on, että sinä luot oman todellisuutesi ja se voi olla negatiivisella tai positiivisella sähkövarauksella toteutettu tietoisuus ja jos katsoo vaikka lännen tietotoimistojen tuottamia uutisia, niin lähes kaikki ovat negatiivisia. Koska niillä haetaan negatiivisuutta ja halutaan tarkoituksellisesti pelolla hallita suurta kohderyhmää. 

 

Kuten Suomen puolustusvoimien sotatieteiden tohtori Saara Jantunen totesi äsken tuolla ulkoasiainministeriön järjestämässä informaatiosotaa käsitelleessä tilaisuudessa, kuinka näiden psykologisten psyop -operaatioiden tarkoituksena on muokata ihmisten käyttäytymistä.

 

Informaatiosota on kuitenkin käynnissä Suomen sisällä ja  pelkät Iltalehden ja Iltasanomien lehtiständit toimivat sionistisen propagandan lähettämöinä. Sitten kun yli miljoona suomalaista kävelee päivittäin tuolla ja lukee näitä valheita, eikä kynene kyseenalaistamaan näitä median alitajuntaan syöttämiä valheita. Niin näin Suomen kansan kollektiivista mieltä hallitaan päivittäin ja tätä eliitti nimittää informaatiosodankäynniksi. 

 

Eliitille kuitenkin se informaatiosodankäynti on vakava asia, jota he eivät kykene hallitsemaan ja se on totuuden leviäminen. 

 

Totuutta ei saisi eliitin mukaan levittää, koska silloin eliitin rahoittaman sionistisen propagandan myynti ja arvo heikkenee. Samalla internet ja sosiaalinen media on osoittautunut varteenotettavaksi kilpailijaksi sionistien hallinnoimalle valtamedialle ja syystäkös Suomenkin media on nyt hyökkäämässä sosiaalisessa mediassa poliittisesti heränneiden kimppuun provosoimalla heitä mm. Venäjän trolleiksi. 

 

Koska tämän polittisiin toisinajattelijoihin kohdistetun agression takana on Viron oma trollikeskus, jossa YLE:n toimittajat saivat salaisen kutsun. Tuolla Tallinnassa sijaitsevassa informaatiosotakeskuksessa toimittajat ohjeistettiin aloittamaan kansallinen mustamaalauskampanja Suomen sosiaalisessa toimivia internet -aktiiveja vastaan.

 

Lähteet: http://yournewswire.com/video-how-the-media-conditions-controls-and-programs-society/

 

http://www.redicecreations.com/article.php?id=32571 

 

http://www.activistpost.com/2015/01/mind-control-attempt-to-program-life.html 

 

http://www.henrymakow.com/000683.html 

 

http://www.savethemales.ca/161101.html 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/tv-on-eliitin-tarkein.html

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat