Vierailija

https://www.youtube.com/watch?v=lVxXgTwONyM

 

Ruotsin yritysmaailmassa on otettu jo käyttöön ihmisten mikrosiruttaminen. Englantilainen BBC:n toimittaja Rory Cellan-Jones kävi asennuttamassa itseensä mikrosirun ja raportoi siitä BBC:n televisio sarjassa. 

 

Tämä ihon alle laitettava RFID-mikrosiru on nyt teknokraattien mielestä yksi vuosisadan innovaatio, kun sillä voidaan korvata entiset yritysten magneetti-avaimet. Mutta tämä RFID -mikrosiru teknologia pitää sisällään paljon muutakin, kuin vain pelkkiä kulkulupiin liittyvää teknologiaa.

 

Ruotsi on nyt astunut lähemmäksi Orwellilaista valvontayhteiskuntaa. Vuosi sitten Ruotsissa oli jo yli 100 ihmistä mikrosirutettu. 

 

Mutta tämän maailman väestön mikrosirutuksen agenda on tuoda tästä mikrosiruttamisesta EU:n sisälle pakotettu uudistus ja aikataulusta on vaikea mennä sanomaan. Ensin luvassa ovat innovaation huipulla toimivat yritykset, kuten tämä Ruotsin tapaus osoitti. 

 

Eliitin tavoitteena on tehdä väestön mikrosiruttamisesta nouseva trendi, johon he tarvitsevat ihon sisäisen mikrosiruttamisen mainoskampanjoita. Hollywoodin pelkoporno tästä aiheesta kuitenkin ei ole yhtään auttanut tässä Veri-Chip yhtiön markkinoinnissa. Vaan päinvastoin, se on vain lisännyt pelkoa mikrosiruttamista kohtaan.

 

Jo vuonna 1974 Yhdysvaltain kongressissa Dr. Jose Delgado antoi tunnustuksen, että: 

 

"Me tarvitsemme toimintaohjelman, jossa psykokirurgiaa käytettäisiin poliittisen vallan välineenä yhteiskunnassamme. 

 

Käyttötarkoitus olisi fysikaaliseen mielenhallintaan. Kaikki jotka poikkeaisivat lähtönormeista, tultaisiin kirurgisesti silvottua.

 

Ihmisellä ei tule olla oikeutta kehittää hänen omaa mieltään. Tämän kaltaiset liberaalit suuntaukset ovat valitettavia. Joten meidän tulisi sähköteknisesti hallittava ihmisten aivojen käyttäytymistä. Nyt jo armeijan henkilöstön piirissä mm. kenraalit toimivat sähköisellä aivoimplanteilla "

 

Dr. Jose M.R. Delgado toimi 70-luvulla Yalen yliopiston lääketieteellisessä neuropsykiatrian tutkimuskeskuksessa toiminnanjohtajana.

 

Vuonna 2007 valmistui tutkimus, jossa huomattiin RFID -mikrosirujen lisäävän syöpää. Testi oli tehty koirille laboratorio-olosuhteissa.

 

Mitäs sitten jos kohta tulee EU ja sanoo, että kaikkien EU -maiden ihmiset tulee mikrosiruttaa vaikka kansallisen turvallisuuden (terrorismin vastainen sota) nimissä ? 

 

Illuminatin valtaeliitin pankkiirit pitävät nimittäin meitä EU-maidenkin kansalaisia, kuin jonain NWO- maaorjinaan, joiden sosiaaliturvatunnus on kuin viivakoodi perseessä. Sillä tämä ihon alle istutettava mikrosiru jo käytännössä on sama asia.

 

Asia menee kyllä äärimmäisen mielenkiintoiseksi, että mikä virasto Suomessa tulee organisoimaan paikallisten terveyskeskusten mikrosirutusjonoja. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ilmeisesti. Voi vain arvata, että jonot ovat yhtä suuret, kuin sikainfluenssarokotus-buumin aikoina. 

 

Käteinen raha kun on tarkoitus lakkauttaa vielä kokonaan ja lopulta vielä muovikortitkin lakkautettaisiin maksuvälineinä, jolloin tämä ihon sisäisen mikrosirun olisi tarkoitus toimia myös maksuvälineenä. 

 

Lähteet: http://www.redicecreations.com/article.php?id=32621 

 

http://www.bbc.com/news/technology-31037989

 

http://www.rense.com/general17/imp.htm 

 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=12276 

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/01/ruotsissa-mikrosirutetaan-jo-ihmisia.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat